S*X

Показване на 1–16 от 21 резултата

Филтър по цена

Филтриране по атрибут

Филтриране по състояние на наличност

Filter by rating

За да помогне на представителите на силния пол, които се сблъскват с еректилна дисфункция, фармацевтичната индустрия ежегодно произвежда много медикаменти, познати под общото наименование секс стимуланти. Но нито едно лекарство, дори и най-безопасното на пръв поглед, не трябва да се приема без консултация със специалист. Първо, защото то може да не е подходящо или да е неефективно, и второ, може да маскира тревожни симптоми и да доведе до прогресиране на сериозно заболяване.

Ето защо експертите не препоръчват сами да избирате хапчета, които регулират ерекцията, тъй като този метод не е единственият метод за лечение на еректилна дисфункция. Всяко такова лекарство или стимулант се предписва само при липса на обективна причина за сексуална дисфункция.

Задачата на специалистите е да възстановят функционалността на тялото, така че мъжете да не се налага постоянно да прибягват до приема на различни лекарства.

Лекарствата за потентност може да се използват както като самостоятелно, така и като елемент от комбинирана терапия, предписана от лекар. Във втория случай е необходимо стриктно да се придържате към препоръките на специалиста, тъй като много таблетки, които временно подобряват ерекцията, стимулират кръвообращението, което от своя страна би могло да не е съвместимо с приема на други таблетки, които имат съдоразширяващ ефект.

Секс стимуланти – активни съставки

Активните съставки на секс стимулантите – лекарствата за лечение на еректилна дисфункция, разширяват кавернозните артерии (в кавернозното тяло на пениса), което стимулира бързия кръвен поток в органа, като същевременно намалява венозния отлив на кръв, което води до подобрена ерекция. Също така, като цяло се подобрява кръвообращението и насищането с кислород, което има положителен ефект върху общия сексуален тонус и състоянието на организма.

Най-известна е Виагра – това е търговското наименование на голям списък от хапчета за подобряване на ерекцията. В допълнение към Виагра, съставите за подобряване на потентността имат и други имена, представени от широка група, обединена от една активна съставка – силденафил.

На първо място, ако качеството на сексуалния живот се влоши, трябва да се уверите, че разстройството е наистина дългосрочно, а не еднократно. При първите симптоми се препоръчва да се премахнат всички негативни фактори, например лошите навици: да се намали консумацията на никотин, алкохол или да се отървете от друга вредна зависимост.

Помнете, че всяко лекарство, което не е необходимо по здравословни причини, също нарушава еректилната функция.