Мастерон Енантат

Показване на 2 резултата

Филтър по цена

Филтриране по атрибут

Филтриране по състояние на наличност

Filter by rating

Мастоерон енантат е анаболен стероид. Ефективността на андрогенния анаболен стероид е доказана от бодибилдъри, които блестят с мускулите си и с лекота вдигат непосилни тежести.

С какво е известен Мастоерон и коя функция го направи толкова известен сред спортисти от много страни?

Това е невероятно бърз ефект, който се наблюдава в рамките на един ден след първия прием на анаболния стероид.

Културистите ценят Мастоерон енантат защото приемането му им позволява да поддържат изградената преди това мускулна маса. От употребата на анаболен стероид се появява облекчение, плътността се увеличава и мускулите придобиват максимална твърдост. Мастоерон енантат е познат на всеки спортист, който се подготвя за състезания. Многократно провежданите клинични проучвания потвърждават факта, че Мастоерон осигурява ефект на изгаряне на мазнини по време на тренировъчен курс.

Мастоерон енантат е анаболен стероид, чиято употреба ви позволява да постигнете максимална сила и издръжливост. Всеки спортист, който се е сблъсквал с употребата му знае, че е необходимо да се вземе анаболен стероид в специална доза и увеличаването му за още по-голям ефект няма да доведе до желания резултат, но може да причини странични ефекти.

Как да приемаме Мастоерон?

Препоръчва се Мастоерон да се приема в комплексна терапия с други лекарства, но не се изключва възможността за самостоятелна употреба. Лекарството е напълно безопасно за черния дроб, но в случай на предозиране може да причини обрив, косопад и повишена агресивност. Жените, които искат да изградят мускули, не трябва да приемат Мастоерон, тъй като това може да доведе до поява на мъжки полови белези.

Най-добре е да приемате андрогенното лекарство Мастоерон енантат с други анаболни стероиди, по този начин се постига максимален ефект. Той има отличен ефект на изгаряне на мазнини и помага да се получи необходимата дефинирана мускулна дефиниция.

Положителните отзиви

Положителните отзиви за лекарството всеки път увеличават интереса на други културисти към него. Но трябва да приемате Мастоерон внимателно, тъй като увеличаването на дозата може да предизвика редица странични ефекти и приемането на твърде много от него няма да подобри ефекта. На всеки спортист, който реши да приема Мастоерон енантат, се препоръчва първо да се консултира с лекаря си.