Дианабол

Дианабол в момента е един от най-популярните и широко разпространени орални стероиди. Използва се от спортисти доста дълго време и е преминал сериозни тестове. С него са израснали повече от едно поколение съветски спортисти.

Необходимостта от Дианабол при спортуване

Активната съставка на лекарството е метандростенолон. Основната форма на освобождаване е таблетки. Популярността на стероида се дължи на няколко причини.

Първо, той се приема през устата, което го прави достъпен за начинаещи спортисти.

Второ, той има достъпна цена, което го прави достъпен за широк кръг от спортисти. В допълнение, курсът на Дианабол е много ефективен и може да осигури бързо увеличаване на мускулната маса.

Бързото натрупване на мускулна маса може да се обясни с няколко причини. Първо, лекарството ускорява хипертрофията на мускулната тъкан и също така задържа течност в тялото. Също така, когато използвате Дианабол показателите за сила също се увеличават.

Това се дължи на ускоряването на синтеза на креатин фосфат в клетките на мускулната тъкан. Именно това вещество влияе върху производството на АТФ, който действа като гориво за мускулните клетки.

Характеристики на употребата на Дианабол

Лекарството има кратък период на разпадане, поради което дневната доза трябва да бъде разделена на две дози. Това е много лесно да се направи, тъй като таблетките имат няколко дозировки. Само не трябва да приемате Дианабол по време на хранене, за да избегнете стомашно разстройство.

Напоследък все по-често е възможно да се видят препоръки от спортисти да приемат Дианабол малко преди началото на тренировка - цялата дневна доза. Тази схема се основава на предположението, че по този начин ще бъде възможно да се увеличи нивото на съдържание на стероиди само по време на тренировка.

Можем да се съгласим, че този метод на използване на дианабол изглежда много интересен, но трябва да се помни, че това може да доведе до увеличаване на натоварването на черния дроб. Но в същото време тази употреба на стероида вече се практикува доста широко от опитни спортисти. Но начинаещите определено трябва да разделят дневната доза на две дози.

За добри резултати

Трябва да се отбележи, че добри резултати в цикъл за набиране на маса могат да бъдат постигнати само с комбинация от интензивни тренировки и правилна диета. В противен случай анаболният цикъл няма да доведе до желаните резултати.

За начинаещи самостоятелният курс на лекарството ще бъде напълно достатъчен. С помощта на Дианабол можете да натрупате прилично количество мускулна тъкан.

magnifier