Инжекционни стероиди

Инжекционните стероиди са под формата на ампули. Приемат се с мускулно инжектиране. По някога този метод е не приятен, но усвояването им в организма е по-бързо и ефективно. Такива продукти са тестостерон, дека дураболин,ципионат, енантат. Ще ги намерите в секция инжекционни стероиди. Все пак имаме решени за тези които се страхуват от инжекции, като използват стероиди чрез орален прием на хапчета от steroida.bg

Тренирайте със Инжекционните стероиди за "По-бързо, по-високо, по-силно!"

Технически, тренировките със стероиди няма да се различават много от редовните ви тренировки.

Но количеството и качеството на заниманията трябва да се увеличи значително, за да получите максимална полза от приема на инжекционни стероиди. Те действат бързо и ефективно.

Той значително ускорява времето за възстановяване на мускулите след тренировка. Това означава, че трябва да използвате това и да тренирате възможно най-често. Минималният обем тренировъчни дни е 4 на седмица. Като тренирате по-рядко, вие просто ще губите ценно време, когато стероидите работят напълно в тялото ви.

Ето защо, ако мислите да заложите на инжекционни стероиди и след това да тренирате два пъти седмично и да постигнете страхотни резултати, забравете! Това няма да се случи. Така че, по-добре не ги приемайте изобщо. Излишно е, само ще похабите ценния продукт.

Стероидите не увеличават теглото сами по себе си, те ускоряват процеса на възстановяване и синтеза на протеини в организма. Така че, използвайте инжекционни стероиди само ако наистина сте сигурни, че искате да работите за перфектен резултат.

Помнете, че за да има какво да възстановите, първо трябва да унищожите нещо, тоест да тренирате усилено. Приемът на инжекционни стероиди може и трябва да продължи доста дълго време. Това е така, защото те увеличават мускулната издръжливост и това трябва да се използва на максимум.

Може да увеличите броя на сериите и повторенията.

Добавете още упражнения към тренировъчната си програма. Ако правите обикновено по две упражнения за трицепс, добавете още две. Използвайте целия богат арсенал от базови и изолирани упражнения, за да натоварите всяка мускулна група максимално.

Колкото по-голям е стресът върху мускулите, толкова по-голям е мускулният растеж.

При естествено обучение това е невъзможно; просто няма да имате време да се възстановите. Това е нормално - когато тренирате със стероиди, тъй като скоростта на възстановяване е по-бърза. Следователно двучасовите тренировки ще се превърнат в норма.

magnifier