Мастерон Пропионат

Мастерон пропионат съдържа дростанолон. Химическата структура на това вещество е много подобна на DHT. Това означава, че е силен андроген и не се свързва с много от негативните странични ефекти, които обикновено се приписват на AAS, като гинекомастия (уголемени гърди при мъжете) и задържане на вода.

Именно това свойство го прави идеален избор за спортисти, които искат да увеличат мускулната си маса без риск от развитие на нежелани странични ефекти.

Липсата на естрогенна активност също го прави ценно съединение при цикли за намаляване на телесните мазнини, като същевременно се поддържа мускулна маса. Много бодибилдъри използват дростанолон в седмиците преди състезание, за да постигнат повече релеф. С

Как действа дростанстеронът?

  • Той притежава умерен диуретичен ефект
  • Инхибира катаболните процеси
  • Дава отличен ефект при изгаряне на мазнини - научно доказано намалява мастната маса с 5-7% след завършване на курса
  • Мускулният обем, придобит при прием на стероиди, се запазва, постига се мускулна релаксация, еластичност и плътност

Спортистите най-често приемат лекарството по време на сухи периоди и при подготовка за състезания.

Ползи от употребата на Мастерон пропионат

Едно от основните предимства на използването на дростанолон е, че увеличава твърдостта и плътността на мускулите. Това се постига чрез увеличаване на количеството свободен тестостерон в тялото, което насърчава растежа на мускулната тъкан.

Този ефект е особено полезен за бодибилдъри, които искат да постигнат тонизиран вид.

Мастерон пропионат помага за предотвратяване на загуба на мускули по време на периоди на ограничаване на калориите.

Друго предимство на дростанолона е, че може да помогне за подобряване на спортните постижения. Това се постига чрез увеличаване на броя на червените кръвни клетки в тялото, което подобрява доставката на кислород до мускулите.

По този начин спомага за увеличаване на издръжливостта и намаляване на времето за възстановяване, което е важно за спортисти, които трябва да се представят по най-добрия начин.

Мастерон пропионат може да се използва и за ускоряване на метаболизма, което може да насърчи загубата на мазнини. Това се постига чрез увеличаване на основната метаболитна скорост на тялото (BMR), което е количеството енергия, което тялото изгаря в покой. Това означава, че дори когато тялото не тренира, то продължава да изгаря калории. Това свойство е особено полезно, когато спортистите се опитват да се отърват от излишните мазнини.

magnifier