Метан

Метан или метандростенолон е силен анаболен стероид, който стимулира мускулния растеж. Действа бързо, поради което придоби популярност сред спортистите. С помощта на Метан можете да подобрите протеиновия синтез и да ускорите производството на протеини. Резултатът е увеличение от 1 до 2 кг на седмица. В допълнение, спортистите отбелязват подобрение в общото състояние на тялото след приема на това лекарство.

Ползи от Метан за мускулите

Защо метандростенолонът стана толкова популярно средство за изграждане на мускулна маса?

Има няколко причини, обясняващи това:

Добра цена

Не всеки спортист може да си позволи скъпи лекарства, но метандростенолон може да се купи във всяка аптека на достъпна цена. Въпреки това, след приемането на това лекарство е необходимо да се подложи на курс на възстановяване, тъй като то влияе негативно на черния дроб. И за да поддържате натрупаната мускулна маса, трябва да приемате витаминно-минерален комплекс;

Удобна форма на приложение

Приемането на хапчета е много лесно.

Наличие на метандростенолон

Всеки знае за това лекарство и неговия „магически“ ефект, така че принципът „от уста на уста“ работи и тук. Препоръчва се от всички спортисти, така че начинаещите започват да го приемат като най-популярното лекарство.

Метан за жени

Тъй като метандростенолон причинява хормонални промени, не се препоръчва за жени. Може да се развие гинекомастия и ще има забележима маскулинизация. Въпреки това, много жени културисти, които не се страхуват от маскулинизация и не са чувствителни към притока на андрогени, постигат успех и забележими резултати, като приемат метан.

Преди да започнете прием на метан, най-добре е да се консултирате с вашия лекар. Препоръките сами по себе си от други спортисти не са достатъчни.

А отклонението от дозировката и приемането на лекарството според принципа на пирамидата може да предизвика пристрастяване.

Не забравяйте, че е много важно да наблюдавате и спортното хранене и да не забравяте за физическата активност, особено за силовите упражнения. В противен случай няма да забележите никакви резултати.

magnifier