Тестостерон Ацетат

Тестостерон ацетат е комбинация от тестостерон и ацетатен естер.

Това е андрогенен стероид с изразен анаболен ефект. Повечето ацетатни препарати доставят лекарството в тялото относително бързо. Тестостерон ацетатът има много нисък риск от задържане на вода.

Спортистите, които използват тази форма на тестостерон, също твърдят, че е може би най-безболезнената форма на тестостерон ацетатния естер, който действа много по-бързо и следователно изисква по-чест график, за да поддържа нивата в кръвта възможно най-стабилни.

В същото време стероидът може да бъде елиминиран от тялото много по-бързо след спиране на употребата, което го прави по-добър избор за тестваните атлети. Друго предимство е, че повишава либидото и сексуалното влечение.

Тестостерон ацетат притежава ценно фармакологично свойство: организирано съхранение на вещества с цел последващо бавно освобождаване в кръвта. Това прави медикамента особено ценен по отношение на целите на спорта.

По-голямата част от стероидите бързо се разграждат в тялото. За по-добър контрол на този процес са създадени депо препарати, които представляват тандем „стероид + етер” на маслена основа.

Тази комбинация значително забавя освобождаването на стероида. Това се обяснява с факта, че етерът е слабо разтворим във вода и, влизайки във водната среда в маслено състояние, той започва много бавно да преминава в тялото заедно със стероида.

Бавното освобождаване на веществото е значително предимство от медицинска гледна точка. Много хормони (включително свободния тестостерон) се разграждат в тялото в рамките на няколко часа. За да ги поддържате на определено ниво, е необходимо да правите инжекции много често, но ако е добавен етер към хормона, можете да намалите броя на инжекциите до веднъж седмично (месечно).

Американските спортисти имат дълга връзка с тестостерон ацетат. Те казват, че това е превъзходен продукт, осигуряващ малко повече сила от енантата.

Преди да започнете курс с тестостерон ацетат, задължително трябва да се консултирате с вашия лекар!

magnifier