Тестостерон Енантат

Тестостерон енантат е базирано на тестостерон молекулярно съединение, което се използва за ускоряване на мускулния растеж. Това е дългосрочен стероид - до 3 седмици, в зависимост от индивидуалните характеристики на организма.

Тъй като е молекулярно съединение (естер) на базата на тестостерон, тези вещества имат подобни ефекти:

  • Анаболен ефект – 100% тестостерон
  • Андрогенен ефект – 100% тестостерон (висок)
  • Метаболизмът в естрогени е висок

Тестостерон  Енантат не е токсичен за черния дроб и значително потиска естественото производство на полови хормони.

Той има комплексен ефект върху тялото на спортиста.

Сред най-очевидните ефекти са:

  • Ускоряване и подобряване на мускулния растеж
  • Подобряване на физическото представяне
  • Подобряване производството на колаген за здрави стави
  • Подобряване на качеството на транспорта на кислород чрез кръвта
  • Ускоряване на регенеративните процеси

Едновременно с курса на тестостерон енантат се препоръчва да се използват ароматазни инхибитори или местерол, за да се намалят страничните ефекти, свързани с превръщането на стероида в естрогени. Приложението им трябва да приключи 1 седмица след края на курса. Добро решение би било провеждането на два теста за определяне на нивото на естрадиол - преди въвеждането на ароматазни инхибитори и след завършване на курса.

Терапията след цикъл трябва да включва кортизолови блокери. Това ще помогне за поддържане на натрупаната мускулна маса.

Ефекти от употребата на Тестостерон  Енантат

Струва си да се каже, че физическата активност при мъжете и правилното хранене позволяват да се увеличи максимално производството на големи количества естествен тестостерон. Но въпреки това всеки спортист достига ефект на платото. Това означава, че ефективността на натоварванията намалява, умората се увеличава и показателите за сила забележимо се снижават. Това са първите признаци на намаляване на тестостерона в кръвта. Обикновено се случва след 25 години и процесът не е незабавен, но може да бъде много бърз и неприятен.

За да коригирате и рестартирате хормоналните си нива, трябва да се запознаете със спортната фармацевтика. Тестостерон енантат е естер на мъжкия полов хормон, от който можете да очаквате следните ефекти:

Качване на мускулна маса

Най-изразеният резултат от приема на тестостерон енантат. Но масата не расте сама, тя трябва да бъде изградена от нещо и е необходим самият процес на растеж. Тук е важен режимът и системата.

Повишена сила и издръжливост

Този ефект е високо ценен от силите за сигурност. За пауърлифтъри, щангисти и други спортисти, чиито мускули трябва да бъдат твърди и силни, тестостерон енантат се счита за идеално лекарство. За спортисти от други дисциплини силата е само начин за постигане на желания резултат. При щангистите техният спортен успех зависи пряко от този показател.

Други ефекти от приема на медикамента са повишено либидо, подобрено настроение и самочувствие.

magnifier