Тестостерон Пропионат

Анаболните стероиди са неразделна част от всеки бодибилдър. През първите няколко години искате да напомпате тялото си по естествен път. С течение на времето всеки спортист обаче се озовава в задънена улица; прогресът от тренировките става невидим. Точно в този период човек започва да се чуди кой анаболен стероид да избере. Пазарът на спортни добавки предлага широка гама, а едно от популярните лекарства е тестостерон пропионат.

Тестостерон пропионат за повече сила и натрупване на мускулна маса

Спортистите най-често избират тестостерон пропионат. Той развива не само мускулната маса, но и силата на трениращия. Лекарството се класифицира като тестостеронов естер и се сравнява със също толкова добре познатия тестостерон енантат. Но за разлика от него, пропионатът не задържа течност в голям обем. Ако някои смятат този фактор за положителен, има и такива, които смятат, че това затруднява натрупването на допълнителни килограми. Но професионалистите активно използват лекарството преди важни състезания.

За да повишат активността на тестостерона, производителите синтезират молекули, като променят основния им състав. Тестостеронът пропионат е молекула на тестостерон, към която е прикрепена пропионовата киселина или по-скоро нейния естер. Поради това ефектът на веществото се подобрява няколко пъти. Професионалните бодибилдъри обичат да комбинират няколко мощни анаболни стероида, за да подобрят представянето си. Ако това лекарство се приема с Примоболан, тогава мускулният растеж ще настъпи за по-кратко време. В същото време подкожната мазнина ще намалее значително.

Естостерон пропионатът е изпитан във времето и има редица предимства пред своите аналози:

  • Периодът на въздействие е дълъг. Ако приложи 50 mg тестостерон пропионат, спортистът ще се радва на повишени нива на тестостерон за два дни. 250 мл се зареждат с хормони за 10 дни.
  • Минимално количество натрупана течност. Всеки знае, че излишната вода създава ефект на подуване. При прием на пропионат качеството на мускулната тъкан е няколко пъти по-добро.
  • Увеличаването на мускулния обем е важен показател.
  • Ускорено изгаряне на подкожна мазнина, поради което мускулният релеф става привлекателен и забележим.
  • Увеличава се силовата издръжливост. Спортистът усеща прилив на сила и тренировките стават по-лесни.
  • Няма чернодробно отравяне.

След едноседмичен курс, културистите отбелязват прилив на сила и повишена издръжливост. В същото време настроението ви се подобрява, а енергията ви се превръща във висококачествени мускули.

magnifier