Стромба

Показване на 6 резултата

Филтър по цена

Филтриране по атрибут

Филтриране по състояние на наличност

Filter by rating

Днес красивата фигура е стандартът, към който всеки се стреми. В същото време диетата и тренировките във фитнеса далеч не са единствените методи, които могат да ви я осигурят. Медикаменти като анаболни стероиди ще ви помогнат за кратко време да създадете тялото на мечтите си, да се отървете от подкожната мазнина и да натрупате мускулна маса.

Отзивите на спортисти и фитнес треньори отличават Стромба от останалите медикаменти.

Прегледите говорят за добра поносимост и отлични резултати, но това не отрича индивидуалните характеристики на тялото ви, които трябва да се вземат предвид. Това лекарство е орален стероид с висока анаболна активност и нисък андрогенен индекс. Активното вещество е добре познато в средите на професионалните спортисти – стенозолол.

Отзивите казват, че той е много добър в комбинираните курсове. Анаболният стероид осигурява качествено увеличаване на мускулната тъкан и също така помага за намаляване на мастните натрупвания.

Стромба за отслабване и мускулна маса

Стромба не задържа вода в тялото. Напротив, насърчава ефективното й отстраняване. От своя страна това блокира натрупването на мастни натрупвания. Чрез правилно обучение и балансирана диета, както и приема на това лекарство, вие ще можете постепенно да отслабнете, като изразходвате мастна тъкан, а не мускули. Това изисква физическа активност, без нея лекарството е безполезно, тъй като освободената енергия, ако не се изразходи, отново ще се натрупа като мазнина в проблемните области.

И жените, и мъжете са доволни от способността на лекарството да поддържа енергия дори при липса на калории. Например, по време на диета преди важно събитие или преди състезание. Не губите сили, а продължавате да бъдете активни и весели, работейки упорито във фитнес залата, което има много благоприятен ефект върху отслабването.

Стромба не предизвиква структурни промени в органите и системите. Когато приемате този анабол, процесите на генетичния фон на клетката се ускоряват значително, т.е. с прости думи това дава тласък на активния протеинов синтез, както и на дишането и насищането с кислород. В резултат на това се намаляват катаболните процеси и се стимулират анаболните процеси. По този начин лекарството е просто катализатор, не нарушава естествения ход на физиологичните реакции в тялото.