ЧЗВ

Защо да избирам от steroida.bg ?

Ние предлагаме едни от най-добрите анаболни стероиди предлагани някога на пазара. Това са оригинални  стероиди, защото сме опознали техният състав, ефект и действие. При нас ще намерите анаболни стероиди с подходящата за тях комбинация или цикъл за изграждане на желаният ефект върху тялото, било то релеф, маса, издръжливост, изгаряне на мазнини и др. Под всеки един продукт ще намерите подробно описание, като начин на прием, дозировка, комбинация и др. С нас ще получите желания продукт с бърза, дискретна, надеждна доставка.

Какво са анаболните стероиди ?

 Анаболните стероиди са синтетично произведени да действат като мъжки хормон тестостерон. Анаболен стероид е кредитирана за насърчаване на растежа на скулетните мускули и развитието на мъжките полови белези. Той има андрогенен и анаболни ефект в човешкия организъм. Функциите на тестостерона включват увеличаване на броя на червените кръвни телца, подобрява отлагане на калций в костите, уголемяване на мускулите, повишаване окосмяването, удебеляване на гласните струни, както и растеж и развиване на простатните жлези. За повече инфо вижте тук.

Начин на употреба ?

Не мислимо е анаболните стероиди да се използват преди да се разбере тяхната дозировка , за това те имат специфичен начин на прием. В описанието на всеки продукт ще намерите точното му използване. Начин на прием инжекционен или орален, дозировка мг/мл  за прием на ден или седмица, с какви други стероиди се комбинира, до какъв желан ефект води, като покачване на мускулна маса или изграждане на релеф и много други, които ще намерите в описанието на всеки продукт.

Къде мога да намеря стероиден цикъл ?

В секция цикли можете да намерите няколко вида стероидни цикли, като цикъл за маса, така и цикъл за релеф.

Как да поръчам ?

Изберете вашият продукт. Добавете го, ако разполагате с промо код можете да го използвате. Попълнете формата за регистрация и данни за доставка. Ще получите нотификация от сайта когато поръчката е приета.

Как да разбера дали поръчката ми е приета?

Ще получите обаждане по телефона за потвърждение на поръчката.

Как да направя бърза поръчка ?

Бързата поръчка е улеснение за тези на които не им се занимава с формалности и нямата излишно свободно време.

Как да получа отстъпка?

Какви са методите за доставка?

Ние използваме куриерска фирма Еконт. За подробна информация относно доставката може да посетите секция „срокове и доставка“

Пристрастяват ли анаболните стероиди?

Да, те могат да доведат до зависимост. Атлети желаещи да изглеждат добре, с красиви тела оформени мускули много често прекаляват с приема на стероиди, което е един от главните показатели за пристрастяване към тях.

От къде идват анаболните стероиди?

Те са изработени от учени още през втората световна война, за да подпомогнат развитието и издръжливостта на войниците, които са подложени на не човешки изпитания. След войната тяхната употреба набира сила след спортистите, които искат да постигнат високи спортни резултати.

Как да се свържа със служител?

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени
magnifier