поръчки за 8-ми Март не се приемат
SALE 9%

Anavar, Анавар(Oxandrolone)-100 таблетки по 10мг

(2 клиентски отзива)

160 лв.

Производител: Bio Tech
Опаковка: 100 таблетки по 10мг Оксадрол,Анавар

 • Прием: орално за период 6-10 седмици
 • 20-30мг на ден за начинаещи
 • 40-50мг на ден  за напреднали
 1. голяма сила
 2. релефни мускули
 3. напомпване на мускулите
 4. ефективен
 5. без странични ефекти

Странични ефекти

 • Слабо окосмяване
 • Акне
 • Жълт цвят на кожата
Комбинира се със:

Стромба

Тренболон

Мастерон

Тестостерон енантат

Примаболан

2 отзива за Anavar, Анавар(Oxandrolone)-100 таблетки по 10мг

 1. peturangelov87 (потвърден клиент)

  Една от топ марките на пазара. Ползвам я от години, много съм доволен. Препоръчвам

 2. ivan.ivanov89 (потвърден клиент)

  Препоръчвам.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява анавар?

Анавар е синтетичен анаболен стероид с активна съставка оксандролон, както е именуван и продукта на фирмата. Оксандролон е известен още и под търговските наименования Anavar, Oxandrolon, Oxanabol, Oksandrin, Vasorome, Anatrofill. Анавар е създаден с цел подпомагане растежа на мускулната тъкан.

Как действа анавар?

 • Изразен релеф
 • Изчиства мазнини
 • Покачва чиста маса
 • Твърди мускули

Тъй като анавар oxandrolone не трансформира в естроген, всяко покачване на теглото при употребата му е от чиста, плътна и суха мускулна маса. Задържането на вода е невъзможно при прием на този стероид.

Безспорно, и при можете и при жените, един от най-подходящите периоди за прием на анавар oxandrolone е при изчистването. Това е и най-честата цел при употребата му. Благодарение на анаболните му свойства, анавар oxandrolone е един от най-добрите стероиди за запазване на чистата мускулна маса в период на диета. Този стероид повишава силата. Приемащите го не се уморяват толкова бързо и ще може да тренират по-дълго и по-усилено.

С какво се комбинира анавар?

Анавар oxandrolone  и  стромба  са два препарата, които се комбинират повече от успешно. Приемащите ги търсят, защото това е най-често ефект на изчистване от мазнини и изграждане на още качествена мускулна маса, без задръжка на вода и допълнителни мазнини по тялото. Най-добрата комбинация е  с анавар и стромба.

За кого е подходяща анавар?

Анавар е подходящ, както за напреднали така и за начинаещи спортисти.

Как се приема анавар?

Той може да се приема, както в комбинация с други стероиди, така и самостоятелно. За подобряване на спортните постижение при мъже, 20-30 mg дневно ще осигурят това, но повечето преценяват, че 40-50 mg на ден е далеч по ефективно. Дневна доза от 80 mg също се прилага, но нараства риска от странични ефекти. Стандартните Анавар цикли за мъже са 6-8 седмици.

Какви странични ефекти има анавар?

Анавар (Oxandrolone) не води до странични ефекти вързани с естроген. Той не ароматизира и не води до гинекомастия или задържане на вода.

Oxandrolone не е изключително силен андрогенен стероид, но се отчита андрогенна дейност. Подобна дейност може да причини акне, оплешивяване и прекомерно окосмяване на определени части на тялото, мазна кожа и др.

 

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на анавар. За нас не е достатъчно просто да приемете анавар. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от анавар. С нашите таблици ще си улесните приема. С подходящата комбинация ще достигнете до нови нива на мускулно развитие. След завършване на цикъла е необходим приема на антиестрогени като кломид, провирон или прегнил. Те се включват в последните 3-4 седмици от цикъла, за да помогнат на тялото ви да си възвърне собственото производство на тестостерон, и да задържите  постигнатите резултати в дългосрочен период от време.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier