SALE 27%

Anavar, Анавар(Oxandrolone)-99 таблетки по 10мг

(2 клиентски отзива)

Original price was: 160 лв..Current price is: 117 лв..

Производител: EAST
Опаковка: 99 таблетки по 10мг Оксадрол,Анавар

 • Прием:орално за период 6-10 седмици
 • 20-30мг на ден за начинаещи
 • 40-50мг на ден  за напреднали
 1. голяма сила
 2. релефни мускули
 3. напомпване на мускулите
 4. ефективен
 5. без странични ефекти

Странични ефекти

 • Слабо окосмяване
 • Акне
 • Жълт цвят на кожата
Комбинирани продукти

 

вземи тук - анавар+ тест. енантат + прегнил за мускулна маса и релеф

анавар и енантат на еаст фарма

вземи тук - анавар+стромба + кломифен за мускулен релеф

 

анавар и стромба на еп

 

2 отзива за Anavar, Анавар(Oxandrolone)-99 таблетки по 10мг

 1. stan_8899 (потвърден клиент)

  Високо качество. Доволен съм!

 2. kamen.dimitrov91 (потвърден клиент)

  Силно препоръчвам.
  Доволен съм.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява анавар?

Анавар е синтетичен анаболен стероид с активна съставка оксандролон, както е именуван и продукта на фирмата. Оксандролон е известен още и под търговските наименования Anavar, Oxandrolon, Oxanabol, Oksandrin, Vasorome, Anatrofill. Анавар е създаден с цел подпомагане растежа на мускулната тъкан.

Как действа анавар?

 • Изразен релеф
 • Изчиства мазнини
 • Покачва чиста маса
 • Твърди мускули

Тъй като анавар oxandrolone не трансформира в естроген, всяко покачване на теглото при употребата му е от чиста, плътна и суха мускулна маса. Задържането на вода е невъзможно при прием на този стероид.

Безспорно, и при можете и при жените, един от най-подходящите периоди за прием на анавар oxandrolone е при изчистването. Това е и най-честата цел при употребата му. Благодарение на анаболните му свойства, анавар oxandrolone е един от най-добрите стероиди за запазване на чистата мускулна маса в период на диета. Този стероид повишава силата. Приемащите го не се уморяват толкова бързо и ще може да тренират по-дълго и по-усилено.

С какво се комбинира анавар?

Анавар oxandrolone  и  стромба  са два препарата, които се комбинират повече от успешно. Приемащите ги търсят, защото това е най-често ефект на изчистване от мазнини и изграждане на още качествена мускулна маса, без задръжка на вода и допълнителни мазнини по тялото. Най-добрата комбинация е  с анавар и стромба.

За кого е подходяща анавар?

Анавар е подходящ, както за напреднали така и за начинаещи спортисти.

Как се приема анавар?

Той може да се приема, както в комбинация с други стероиди, така и самостоятелно. За подобряване на спортните постижение при мъже, 20-30 mg дневно ще осигурят това, но повечето преценяват, че 40-50 mg на ден е далеч по ефективно. Дневна доза от 80 mg също се прилага, но нараства риска от странични ефекти. Стандартните Анавар цикли за мъже са 6-8 седмици.

Какви странични ефекти има анавар?

Анавар (Oxandrolone) не води до странични ефекти вързани с естроген. Той не ароматизира и не води до гинекомастия или задържане на вода.

Oxandrolone не е изключително силен андрогенен стероид, но се отчита андрогенна дейност. Подобна дейност може да причини акне, оплешивяване и прекомерно окосмяване на определени части на тялото, мазна кожа и др.

 

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на анавар. За нас не е достатъчно просто да приемете анавар. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от анавар. С нашите таблици ще си улесните приема. С подходящата комбинация ще достигнете до нови нива на мускулно развитие. След завършване на цикъла е необходим приема на антиестрогени като кломид, провирон или прегнил. Те се включват в последните 3-4 седмици от цикъла, за да помогнат на тялото ви да си възвърне собственото производство на тестостерон, и да задържите  постигнатите резултати в дългосрочен период от време.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

 

В желанието ни да сме с добро тяло и красив външен вид избираме анаболни стероиди. От своя страна анаболите ни помагат да забързаме организмът си, като усвояваме добре ензимите и веществата, които приемаме, изгаряме мазнините по-бързо, ускоряват развитието на мускулите. За кратко време придобиваме желаният ефект на развита мускулатура и минимални задръжки на мастни депа. 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier