поръчки за 8-ми Март не се приемат

Boldenone, Болденон-1 опаковка с 10мл по 300мг

85 лв.

Производител: Military
Опаковка: 1 опаковка 10 мл по 300мг Болденон

  • Прием: инжекционно за период 8-12 седмици
  • 1-2 пъти седмично до 300-400мг за начинаещи
  • 1-3пъти  седмично до 600мг  за напреднали
  1. повишава тестостерона
  2. повишава мускулната маса
  3. увеличава силата и издръжливостта
  4. дава енергия
  5. бързо възстановяване
Комбинира се със:

Мастерон

Тренболон

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява болденон?

Болденон е бавен анаболен стероид за покачване на чиста мускулна маса с продължително действие и не висок коефициент на странични ефекти. Той е модифицирана форма на тестостерон. Силно приложим е е в циклите за изграждане на релеф и покачване на чиста мускулна маса.

Как действа болденон?

Въздействието на болденон върху мускулната маса е като я покачва бавно, но за сметка на това тя е качествена, плътна и най-чиста.

С какво се комбинира болденон?

Подходяща комбинация на болденон е с мастерон, тренболон, стромба

За кого е подходящ болденон?

Той е подходящ за напреднали атлети или такива които не използват стероиди за първи път. За спортисти желаещи да покачат чиста и обемиста мускулна маса.

Как се приема болденон?

Ефикасна доза за прием на болденон е 300-400мг на седмица  за период до 8-12 седмици.

Какви странични ефекти има болденон?

Не ароматизира силно. Изразява естрогенни странични ефекти като гинекомастия и задържане на вода, и  андрогенен ефект като мазна кожа, акне и др.

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на болденон. За нас не е достатъчно просто да приемете тестостерон болденон. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от тестостерон болденон. С нашите таблици ще си улесните приема. С подходящата комбинация ще достигнете до нови нива на мускулно развитие. След завършване на цикъла е необходим приема на антиестрогени като кломид, провирон или прегнил. Те се включват в последните 3-4 седмици от цикъла, за да помогнат на тялото ви да си възвърне собственото производство на тестостерон, и да задържите  постигнатите резултати в дългосрочен период от време от steroida.bg

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

Преди употреба се съветвай със своя треньор!

Не се препоръчва за лица под 18г

magnifier