SALE 18%

Дека Дураболин,Deca Duraboline( Nanodrol) – 10ампули по 250мг/мл

(1 клиентски отзив)

Original price was: 110 лв..Current price is: 90 лв..

Производител: EAST
Опаковка: 10 ампули по 250мг/мл Дека-дураболин (Nandrolone Decanoate)

 • Прием:инжекционно за период 8-16 седмици
 • 1-2 пъти седмично до 300мг за начинаещи
 • 1-3пъти  седмично до 400- 600мг за напреднали
 1. повишава тестостерона
 2. повишава мускулната маса
 3. увеличава силата и издръжливостта
 4. дава енергия
 5. бързо възстановяване

Странични ефекти

 • Повишава тестостерона
 • Повишава холестерола
 • Възможна гинекомастия
Комбинирани продукти

 

вземи тук - тест. пропионат+ дека+ прегнил за мускулна маса

тестостерон пропионат и дека за маса на еаст фарма

 

За покачване на мускулна маса.

1 отзив за Дека Дураболин,Deca Duraboline( Nanodrol) – 10ампули по 250мг/мл

 1. stan_8899 (потвърден клиент)

  Направих си цикъл с дека и метан. Резултата които получих е възхитителен.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява дека nandrolona?

Дека nandrolone е един от най- популярните анаболни стероиди, за това и е често срещан в стероидни цикли. Той притежава високо анаболни и ниско андрогенни свойства, което го прави отличен препарат за покачване на мускулна маса и увеличаване на силата.

Как действа дека nandrolona?

 • Бързо качване на мускулна маса
 • Дълготраен ефект
 • Силна имунна система
 • Увеличава червените кръвни телца
 • Големи напомпани мускули

В прием на по-високии дози се постига бавно покачване, но за сметка на това качествена мускулна маса. Той е подходящ за целите на покачване на мускулна маса. Приема в ниски дози постига бързо възстановяване, не причинява почти никакви странични ефекти. Това е една от причините да бъде ценен за атлети и най-предпочитан.

.

С какво се комбинира дека nandrolona?

Най-често срещаната комбинация е дека, тестостерон и метан за повишаване на мускулна маса. Често използван е и в комбинация  с други анаболни стероиди.

За кого е подходящ дека nandrolona?

Той е подходящ за силови атлети, културисти, бодибилдъри и всички онези които искат да покачат мускулна маса.

Как се приема дека nandrolona?

Приема се инжекционно. Подходяща доза за прием е 300мг на седмица, често срещани дози са и от порядъка на 400-600мг на седмица до 6-10седмици. Препоръчителен прием е 2 пъти седмично.

Какви странични ефекти има дека nandrolona?

Нандролон ароматизира леко, превръщайки се в естроген. Заедно с ниския афинитет към ароматаза, нандролон е прогестин и има силен афинитет към рецептора на прогестерона. Това може да стимулира млечната тъкан и да повиши  риска от гинекомастия при чувствителни хора.

 

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на дека нандролон. За нас не е достатъчно просто да приемете дека нандролон. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от дека нандролон. С нашите таблици ще си улесните приема. С подходящата комбинация ще достигнете до нови нива на мускулно развитие. След завършване на цикъла е необходим приема на антиестрогени като кломид, провирон или прегнил. Те се включват в последните 3-4 седмици от цикъла, за да помогнат на тялото ви да си възвърне собственото производство на тестостерон, и да задържите  постигнатите резултати в дългосрочен период от време от steroida.bg

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

 

В желанието ни да сме с добро тяло и красив външен вид избираме анаболни стероиди. От своя страна анаболите ни помагат да забързаме организмът си, като усвояваме добре ензимите и веществата, които приемаме, изгаряме мазнините по-бързо, ускоряват развитието на мускулите. За кратко време придобиваме желаният ефект на развита мускулатура и минимални задръжки на мастни депа. 

 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

 

magnifier