SALE 2%

Хормон на растежа,Evogene, Евоген -Alley- 10 ампули по 3.33мг (10 IU)

420 лв.

Производител: Alley
Опаковка: 10 ампули по 3.33мг

 • Прием: инжекционен
 • По 1.5 мг на ден
 • До 6 месеца
 • Съотношение единици милиграми - 0.3 мг – 0.9 IU

 

 

 1. Намалява и премахва натрупаните мазнини и проблемните мастни депа
 2. Изгражда чиста мускулна маса
 3. Увеличава енергията и издръжливостта
 4. Подобрява спортните постижения
 5. Повишава функциите на имунната система
 6. Увеличава плътността на костите
 7. Регулира кръвното налягане
 8. Подобрява либидото и сексуалната активност
 9. Подобрява зрението и слуха

Странични ефекти

 • Увреждане на черния дроб
 • Ниска кръвна захар
 • Нервност
 • Подуване на ръце или крака
 • Уголемяване на сърцето
Комбинира се със:

Тестостерон пропионат

Винстрол

Примаболан

T3-Трийодтиронин хормон

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Знаем колко време прекарваш в залата за да изглеждаш добре, за да повдигнеш самочувствието си. Ти си перфекционист по отношение на външния си вид. Наслади се на приятното изживяване, като използваш хормон на растежа. Бъди няколко крачки пред  съмишлениците си. Изведи мускулатурата на тялото си до безграничен ефекти, като изваяни мускули, сух релеф. Често срещан като стероида на боговете, не е тайна, че с негова помощ ще достигнете нови нива на развитие.

Какво представлява евоген ?

Evogene alley  е синтезиран хормон на растежа, който е много по-силен от до сегашната предлагана форма. Основните предимства при новото производство са , че с новия метод на синтез на хормона се достига до подходящите 99.5% чистота, с 8% повече приръст от до сегашния. Новата технология прави хормона с много по-голям коефициент на полезно действие в организма спрямо стария. Той е по-активен. С този хормон не е необходимо да се взема по-голямо количество, за да има по-големи и добри резултати.

Как действа евоген ?

 • Изгаря мазнини
 • Натрупва чиста маса
 • Подобрява вида на кожата и на косата
 • Стимулира паметта
 • Избистря съзнанието
 • Мотивира
 • Повишава самочувствието
 • Добър сън

Отговаря за растежа на костите както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото, съответно при приемат на HGH те стават доста по бързо. Много е важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор на тялото. Ефектът му се изразява в повишаване на метаболизма и особено на белтъчния синтез става по ефикасен и бърз.

Намалява и премахва натрупаните мазнини и проблемните мастни депа, изгражда чиста мускулна маса, увеличава енергията и издръжливостта, подобрява спортните постижения, повишава функциите на имунната система, увеличава плътността на костите, регулира кръвното налягане, подобрява либидото и сексуалната активност.

С какво се комбинира евпген?

Комбинира се с тестостерон пропионат, винстрол или примаболан.

За кого е подходящ евоген?

Той е подходящ за атлети които вече са използвали стероиди, и такива в напреднала фаза на анаболен прием.

Как се приема евоген ?

Препоръчителната доза Хормонт от  Alley е от 3 IU до 6 IU на ден. Хормона на растежа може да се приема постоянно без почивка. Но е препорачително да го приемате за не повече от 6 месеца, последвано от около 6 месеца почивка.

Какви странични ефекти има евоген ?

Растежния хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност.

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на хормон. За нас не е достатъчно просто да приемете хормон. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от хормона. С помощта на евоген хормон на растежа ще достигнете неузнаваемо добри резултати.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

 

В желанието ни да сме с добро тяло и красив външен вид избираме анаболни стероиди. От своя страна анаболите ни помагат да забързаме организмът си, като усвояваме добре ензимите и веществата, които приемаме, изгаряме мазнините по-бързо, ускоряват развитието на мускулите. За кратко време придобиваме желаният ефект на развита мускулатура и минимални задръжки на мастни депа. 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier