поръчки за 8-ми Март не се приемат
SALE 20%

Hygetropin, Хигетропин 100 IU 10 амп. по 10 IU

400 лв.

Производител: Exact Pharma
Опаковка: 10 амп. по 10 IU

 • Прием: инжекционен
 • По 0,025-0,035мг на кг телесна маса на ден
 • До 6 месеца
 • Съотношение единици милиграми - 0.3 мг – 0.9 IU
 • Задължително е да не се приема абсолютно никаква храна един час преди и след подкожната инжекция.

 

 1. Намалява и премахва натрупаните мазнини и проблемните мастни депа
 2. Изгражда чиста мускулна маса
 3. Увеличава енергията и издръжливостта
 4. Подобрява спортните постижения
 5. Повишава функциите на имунната система
 6. Увеличава плътността на костите
 7. Регулира кръвното налягане
 8. Подобрява либидото и сексуалната активност
 9. Подобрява зрението и слуха

Странични ефекти

 • Увреждане на черния дроб
 • Ниска кръвна захар
 • Нервност
 • Подуване на ръце или крака
 • Уголемяване на сърцето
Комбинира се със:

Тестостерон пропионат

Винстрол

Примаболан

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Знаем колко време прекарваш в залата за да изглеждаш добре, за да повдигнеш самочувствието си. Ти си перфекционист по отношение на външния си вид. Наслади се на приятното изживяване, като използваш хормон на растежа. Бъди няколко крачки пред  съмишлениците си. Изведи мускулатурата на тялото си до безграничен ефекти, като изваяни мускули, сух релеф. Често срещан като стероида на боговете, не е тайна, че с негова помощ ще достигнете нови нива на развитие.

Какво представлява Хигетропин?

Хигетропин или наречен още растежен хормон е пептиден хормон. Той отговаря за растежа на костите като и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата - аденохипофиза. Ефектите, които се наблюдават могат да бъдат забелязани и усетени веднага, още след първите няколко дни, но ако целите сериозни трансформации като например изчистване на мазнини, отслабване, изпъване на кожата и връщане на нормалния цвят на косата ако сте побелял, тогава е необходимо хормона да се поставя достатъчно дълго време – това значи минимум от 2-5 месеца.

Как действа Хигетропин?

 • Изгаря мазнини
 • Натрупва чиста маса
 • Подобрява вида на кожата и на косата
 • Стимулира паметта
 • Избистря съзнанието
 • Мотивира
 • Повишава самочувствието
 • Добър сън

Намалява и премахва натрупаните мазнини и проблемните мастни депа, изгражда чиста мускулна маса, увеличава енергията и издръжливостта, подобрява спортните постижения, повишава функциите на имунната система, увеличава плътността на костите, регулира кръвното налягане, подобрява либидото и сексуалната активност, подобрява зрението и слуха.

Черепа, пениса и някой вътрешни органи се трансформират в огромни, което за някой е предимство, а други намират като нежелан резултат. Дозата тук също е едно от най-важните неща за приема на Хигетропин.

С какво се комбинира Хигетропин?

Растежният хормон задължително се комбинира с тестостерон, винстрол или примаболан. Ефекта от Хигетропинбез комбинация е в пъти по-слаб и неефективен в спорта.

За кого е подходящ Хигетропин?

Той е подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали спортисти. Той влиза като основа в менюто от анаболни стероиди на голям брой фитнес спортисти и  културисти.

Как се приема Хигетропин?

Дозировката и схемата на приложение трябва да се индивидуализира. Приема се инжекционно, по 0,025-0,035мг на кг телесна маса на ден, до 6 месеца, съотношение единици милиграми - 0.3 мг – 0.9 IU

Задължително е да не се приема абсолютно никаква храна един час преди и след подкожната инжекция.

Какви странични ефекти има Хигетропин?

Растежния хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност.

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на Хигетропин. За нас не е достатъчно просто да приемете Хигетропин. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от Хигетропин. Постига се развитие  извън човешите граници на стандартното развитие на мускулатурата.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier