SALE 37%

Reducta Sibutramine, Сибутрамин, Редуктил за отслабване

(1 клиентски отзив)

62 лв.

Производител: Bio tech
Опаковка: 30 таблетки по 30 мг Reducta - Сибутрамин

 • Прием: орално
 • 30мг/ден за 1 месец
 • 15мг/ден за 2 месеца- за подържане

 

 • Сваля до -10кг излишни килограми
 • Гори мазнини
 • Повишава усещането за ситост
 • Освобождава водната задръжка
 • Удължено освобождаване
 • Релефни и сухи мускули

 

 

1 отзив за Reducta Sibutramine, Сибутрамин, Редуктил за отслабване

 1. kamen.dimitrov91 (потвърден клиент)

  Препоръчвам!

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

 

 

Какво представлява Reducta ?

Reducta depot е хранителна добавка за премахване и намаляване на излишните килограми, изгаряне на мазнини и извайване на сухи и чисти мускули. При него ефекта е с удължено освобождаване. Активната съставка в хапчетата е сибутрамин. Това е съставка, която потиска усещането за глад, усещане на ситост. Този продукт е познат и известен в спортните среди, помагал през годините за подготовка на спортисти преди състезание.

Как действа Reducta?

 • Премахва излишните течност от тялото
 • Поддържа нормално телесно тегло
 • Изгаря мазнини

Удълженото освобождаване на Reducta предпоставя организма в супер ефективност, като забързва метаболизма и обмяната на веществата става ефикасна и надеждна. Излишните мазнини и шлаки не се полепват по тялото или мускулната тъкан. Reducta ще ви запази мускулната маса и изхвърли излишните мастни депа. С него ще се почувствате по-добре, допринася за добър тонус. Повишава енергията като използва мазнините за гориво. Така вашето тяло става с изчистени и здрави мускули, енергично тяло, здрави и сухи мускули.

С какво се комбинира Reducta?

Reducta не се препоръчва да се комбинира с други добавки или препарати. Самостоятелното му използване е напълно достатъчно за постигане на видим ефект.

За кого е подходящ Reducta?

Reducta е предназначен за тези, които искат да свалят излишните килограми. За хора с наднормено тегло изпитващи затруднения в свалянето на килограми. Подходящ е за атлети желаещи да изчистят мазнини дори и тези мазнини които са трудни за премахване.

Reducta  е ТОП продукт за отслабване.

С правилният хранителен режим и дозировка на Reducta резултатите ще са видими и ефикасни.

Отслабване с редукта или липовон    Отслабване с редукта или липовон

Как се приема Reducta?

Приема на Reducta е индивидуален, но ако се чувствате не сигурни в различната дозировка е необходимо да се придържате към изпитаната от много атлети дозировка. Приема се 1 път на ден по 1 хапче сутрин. Дозата може да бъде променена до 5мг/ден за хора , които не понасят добре препарата. Понякога периода на прием може да стигне до 6м. Този период е строго индивидуален от това кой колко желае да постигне.

Важно! Да не се превишава дозата.

Какви странични ефекти има Reducta?

Както всеки препарат и добавка, така и при Reducta са възможни странични ефекти. Поради тази причина трябва да бъдем наблюдателни спрямо сигналите, които ни подава тялото ни. За целта е необходимо да следим кръвното си налягане преди и след прием, по време на целия цикъл. Ако показателите са притеснителни, по-точно кръвното налягане се повишава е необходимо дозата да се намали.

Страничните ефекти които можем да наблюдаваме са:

 • Повишено кръвно налягане
 • Амнезия
 • Повишен пулс

Да не се приема от хора имащи проблеми с:

 • кръвното налягане
 • проблеми с бъбреците
 • сърдечно съдови заболявания

Важно! Не използвайте Reductil/Сибутрамин без мярка. Това може да доведе до изключителни вреди за вашето здраве, не предозирайте. Преди употреба потърсете съвет от вашият лекар. Използвайте Reducta, като добавка, а не като основно средство.

 

 

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на reducta. За нас не е достатъчно просто да приемете reducta. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от reducta. С нашите таблици ще си улесните приема. С подходящата комбинация ще достигнете до нови нива на мускулно развитие.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

 

 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier