SALE 44%

Т3, Трийодтиронин 30 таблетки по 25(µg) микрограма

25 лв.

Трийодтиронин 30 таблетки по 25(µg)

 1. Начин на прием: орално
 2. 50 микрограма на ден за 1 месец - средно напреднали атлети
 3. 100 микрограма на ден за 1 месец - културисти и професионалисти
 • забързва метаболизма
 • използван за отслабване
 • мощен и ефикасен
 • силоно повишава обмяна на веществата
 • помощно средство за изграждане на релеф
комбинира се с:

Генотропин

Хуматроп

Евоген

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява Т3 ?

Т3 е хормона на щитовидната жлеза , която стимулира клетките на щитовидната жлеза и има способност да извлича йода от кръвта. Т3 регулира нормалния растеж и развитие на организма, влияе за регулацията на обмяна на веществата и дейността на нервната система.

Как действа Т3 ?

 • Премахва мазнини
 • Изгражда релеф
 • Подобрява метаболизма
 • Засилва протеиновият синтез

Т3 е на-доброто помощно средство за постигане на изваяни мускули, изграждане на релеф. Той е в еспресно действие по отношение на изгаряне на  мазнини, и подкожни мазнини. Културистите го използват преди състезание за бързо и ефикасно извайване на релефа. Считано за най-добрия стероид за изграждане на релеф, той става задължителен продукт в стероидното меню на културисти, фитнес спортисти, атлети.

С какво се комбинира Т3 ?

Трийодтиронин може добре да се комбинира с всички стероид. Експлодиращата му комбинация за достигане на свръх релеф е с хормон на растежа.

За кого е подходящ Т3?

Той е подходящ за напреднали спортисти, такива които използват или са използвали анаболни стероиди, не е изключен от прием за начинаещи атлети.

Как се приема Т3?

Най-подходящата доза е 50 микрограма на ден до 30 дни. Напредналите атлети и културистите използват до 100мг на ден за 40 дни, но това е максималната доза, която не трябва да се надвишава.

Какви странични ефекти има Т3?

Наблюдаваните странични ефекти при Т3 са сърцебиене, високо кръвно налягане, изпотяване, висока температура, раздразнителност, загуба на тегло, главоболие и др.

Не се приема от хора със свръх чувствителност.

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на Т3. За нас не е достатъчно просто да приемете Т3. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от Т3.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди.

 

В желанието ни да сме с добро тяло и красив външен вид избираме анаболни стероиди. От своя страна анаболите ни помагат да забързаме организмът си, като усвояваме добре ензимите и веществата, които приемаме, изгаряме мазнините по-бързо, ускоряват развитието на мускулите. За кратко време придобиваме желаният ефект на развита мускулатура и минимални задръжки на мастни депа. 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier