поръчки за 8-ми Март не се приемат

Trenbolone Acetate,Тренболон Ацетат – 1 опаковка 10 мл по 100мг

75 лв.

Производител: Magnus
Опаковка: 1 опаковка 10 мл по 100мг Тренболон Енантат

 • Прием:инжекционно за период 6-8 седмици
 • 3-4 пъти седмично по 100-200мг за начинаещи
 • 3-4 пъти  седмично по 200-400мг  за напреднали
 1. много голяма сила
 2. релефни мускули
 3. напомпване на мускулите
 4. много ефективен
 5. без странични ефекти
 6. запазване на постигнатите резултати
 7. максимално изгаряне на мазнините

Странични ефекти

 • Не задържа вида
 • Акне
 • Оплешивяване
 • Окосмяване
 • Нарушения в съня
Комбинира се със:

Винстрол

Примоболан

Анадрол

Дианабол

За изграждане на релеф

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява тренболон ацетат?

Тренболон ацетат е анаболен стероид с висока анаболна активност. Той е високо  ефективен за постигане на суха мускулна маса и изваян мускулен релеф. Често използван е и за увеличаване на силата и изгаряне на мазнините в тялото.

Как действа тренболон ацетат?

 • Намаля нивата на кортизол
 • Изразява мускулите
 • Натрупва маса
 • Повишава силата
 • Прави релеф
 • Приложим в цикли за релеф

Ацетат има репутация за изключително силен анаболен стероид. Според голяма част от атлетите той е безвъзмездно най-силният стероид. Ацетат е от изключителна важност в периодите за изчистване и покачване на мускулна маса. Неговият максимален ефект е в периодите на изчистване. Не съществува по-полезен и ефективен анаболен стероид от ацетат в това действие. Ключовото му действие е в запазването на чиста мускулна маса.

С какво се комбинира тренболон ацетат?

Комбинира се с анаболни стероиди, с които ще оформят цикъл за изгаряне на мазнини и изграждане на релеф. Такива са винстрол и метан.

За кого е подходящ тренболон ацетат?

Той е подходящ, както за напреднали, така и за начинаещи атлети желаещи да изгорят мазнини и да изградят оформен релеф на мускулатурата.

Как се приема тренболон ацетат?

Приема се инжекционно, като подходящата дозировка е 50-100мг през ден за период 6-8 седмици. За напреднали атлети е 100-200мг през ден за 6-8 седмици.

Какви странични ефекти има тренболон ацетат?

Той няма естрогенни странични ефекти, но не е изключена проява на гинекомастия. За сметка на естрогенните той проявява силно андрогенен ефект като акне, мазна коса, оплешивяване, окосмяван.

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на тренболон ацетат. За нас не е достатъчно просто да приемете тренболон ацетат. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от тренболон ацетат. С нашите таблици ще си улесните приема. С подходящата комбинация ще достигнете до нови нива на мускулно развитие. След завършване на цикъла е необходим приема на антиестрогени като кломид, провирон или прегнил. Те се включват в последните 3-4 седмици от цикъла, за да помогнат на тялото ви да си възвърне собственото производство на тестостерон, и да задържите  постигнатите резултати в дългосрочен период от време от steroida.bg

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier