поръчки за 8-ми Март не се приемат

Tri-trenbolone,Тренболон Комплекс (Methandienone)-1 опаковка с 10мл по 200мг

95 лв.

Производител: Magnus
Опаковка: 1 опаковка 10 мл по 200мг Тренболон Комплекс

 • Прием: инжекционно за период 8-12 седмици
 • 1-2 пъти седмично до 100-200мг за начинаещи
 • 1-3пъти  седмично до 200-400мг  за напреднали
 1. изчистване на подкожните мазнини
 2. покачва мускулната маса
 3. увеличава силата;
 4. увеличава издръжливостта
 5. ускорява възстановяването
 6. действа дълготрайно.

Странични ефекти

 • Не задържа вида
 • Акне
 • Оплешивяване
 • Окосмяване
 • Нарушения в съня
Комбинира се със:

Винстрол

Примоболан

За изграждане на релеф и силно изгаряне на мазнини.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява тренболон енантат?

Тренболон енантат наричан още тренантат има дълго и продължително действие. В бодибилдинга тренантат е наричан краля на кралете. Това призвание го постига не с друго, а именно с уникалните си свойства и качества. Той е най-силният инжекционен стероид използван от бодибилдъри.

Как действа тренболон енантат?

 • Намаля нивата на кортизол
 • Изразява мускулите
 • Натрупва маса
 • Повишава силата
 • Прави релеф
 • Приложим в цикли за релеф

Тренболон е максимално ефективен в резултатите за изграждане на мускулен релеф. Той помага на кислорода да достигне и да се движи максимално бързо в мускулатурата. Тренантат е силен и мощен, който безвъзмездно ще засенчи цикли създадени от няколко анаболни стероида за изграждане на релеф. Смело можем да твърдим, че той  е най-подходящ за покачване на голям обем мускулна маса и повишаване на силата в мускулите.

С какво се комбинира тренболон енантат?

Много добре се комбинира с метан и винстрол. Той е подходящ, както за покачване на мускулна маса, така и за изграждане на релеф.

За кого е подходящ тренболон енантат?

Тренантат е подходящ за атлети желаещи да повишат мускулния обем и изградят изваяни мускулен релеф, да придобият мощна сила.

Как се приема тренболон енантат?

Тренантат се приема 3-4 пъти седмично по 100-200мг за начинаещи и 200-400мг за напреднали в период от 6-8 седмици.

Какви странични ефекти има тренболон енантат?

Тренболон енантат не проявява естрогенни странични ефекти, като гинекомастия и задържане на вода, но не е изключена проява на такива. За разлика от естрогенните той е силно андрогенне анаболен стероид, който може да прояви странични ефекти като акне, мазна кожа, оплешивяване, окосмяване.

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на тренболон енантат. За нас не е достатъчно просто да приемете тренболон енантат. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от тренболон енантат. С нашите таблици ще си улесните приема. С подходящата комбинация ще достигнете до нови нива на мускулно развитие. След завършване на цикъла е необходим приема на антиестрогени като кломид, провирон или прегнил. Те се включват в последните 3-4 седмици от цикъла, за да помогнат на тялото ви да си възвърне собственото производство на тестостерон, и да задържите  постигнатите резултати в дългосрочен период от време от steroida.bg

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier