SALE 27%

Цикъл с болденон, стромба, енантат, туринабол за маса

Original price was: 640 лв..Current price is: 470 лв..

Искаш да покачиш чиста мускулна маса ? Искаш да пистигнеш сила и мощност? Не знаеш как да комбинираш анаболните стероиди ? Необходим ли е према на антиестрогени ?

Тук ще намериш един от най-предпочитаните цикли за маса сред фитнес културистите, който сме подготвили за теб.

Цикъл с продукти на

PHARM TEC PHARMACEUTICALS

  • Мощно покачване на чиста мускулна маса
  • Повишаване на силата
  • Постигане на сила и мощност върху мускулните групи
Цикъла включва:

Болденон

Тестостерон енантат

Туринабол

Стромба

Провирон

Прегнил

Кломид

Изтегли таблица тук

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Код: C104 Категории: ,
Необходимо количество:
  • Болденон - 2 бр опаковки
  • Тестостерон енантат  - 1 бр опаковка
  • Туринабол  - 2 бр опаковки
  • Стромба - 3 бр опаковки
  • Провирон - 3 бр опаковки
  • Прегнил  - 2 бр опаковки
  • Кломид - 1 бр опаковки

Започва се със стромба, болденон, тестостерон енантат, туринабол, които ще ви помогнат да постигнете желания резултат от цикъла.

Излизането от цикъла е прилагане на стероидна терапия с помощта на провирон, прегнил и кломид, които ще ви помогнат да се повиши собственото производство на тестостерон и запазване на постигнатите резултати в дългосрочен план.

Този цикъл с точно подрбраните продукти и дозировка е следствие на изпитан план от професионални бодибилдъри, състезаващи се професионално. Многократни опити и планове са направени от различни атлети. Резултата остава видим след цикъла.

Цикъл с  мощно покачване на чиста мускулна маса, предназначен за средно напреднали атлети използващи  анаболните стероиди. Това е един добре съставен стероиден цикъл за изграждане на чиста, качествена мускулна маса и сила, с умерен естрогенен и андрогенен ефект. Това гарантира голямо покачване на обема с минимална водна задръжка. Като основа на цикъла са поставени Болденон и Тестостерон, и двете съединения са дълго действащи, с високи анаболни свойства. Макар, че Тестостерона е силен андроген и има свойството да ароматизира, заради включването на Туринабол и Винстрол в края на цикъла, тези му свойства се намаляват. С тази програма и с добре изработен тренировъчен и хранителен режим, се очаква покачване до 7-10кг чиста мускулна маса, която ще се запази за дълъг период от време.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

 

В желанието ни да сме с добро тяло и красив външен вид избираме анаболни стероиди. От своя страна анаболите ни помагат да забързаме организмът си, като усвояваме добре ензимите и веществата, които приемаме, изгаряме мазнините по-бързо, ускоряват развитието на мускулите. За кратко време придобиваме желаният ефект на развита мускулатура и минимални задръжки на мастни депа. 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier