SALE 19%

Цикъл с тренболон ацетат за мускулна маса и плътен релеф на хапчета

Original price was: 580 лв..Current price is: 470 лв..

Искаш да изградиш мускулна маса ? Желаеш да оформиш релефни мускули ? Не искаш да използваш няколкло на брой цикъла ?

Този цикъл с тренболон, туринабол и стромба е най-подходящ за теб. С него ще постигнеш еднокво покачване на мускулна и подходящо изграждане на релеф.

Цикъл с продукти на

BIO TECH PHARMACEUTICALS

  • Покачване на качествена и чиста мускулна маса
  • Значеително увеличаване на силовите характеристики на трениращия
  • Мускулатурата ще се повиши със здрав, сух, без мазнинен релеф
Цикъла включва:

Тренболон ацетат

Туринабол

Стромба

Провирон

Прегнил 5000u

Кломд

Изтегли таблица тук

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Необходимо количество:
  • Тренболон ацетат - 2 бр опаковка
  • Туринабол  - 2 бр опаковка
  • Стромба - 1 бр опаковка
  • Провирон  - 1 бр опаковка
  • Прегнил 5000ui - 1 бр опаковка
  • Кломид - 1 бр опаковка

Започва се с   тренболон, туринабол и стромба, които ще ви помогнат да постигнете желания резултат от цикъла.

Излизането от цикъла е прилагане на стероидна терапия с помощта на провирон, прегнил и кломид, които ще ви помогнат да се повиши собственото производство на тестостерон и запазване на постигнатите резултати в дългосрочен план.

Този цикъл с точно подрбраните продукти и дозировка е следствие на изпитан план от професионални бодибилдъри, състезаващи се професионално. Многократни опити и планове са направени от различни атлети. Резултата остава видим след цикъла.

Цикъл с Тренболон, Туринабол и Стромба, който е еднакво добър както за релеф, така и за покачване на чиста мускулна маса. Комбиниране на Тренболон, туринабол и стромба, дава едно много силно анаболно и достатъчно андрогенно ниво, но въпреки това не носи риск от странични ефекти. Анаболните стероиди са подбрани по качество така, че да има гарантирани резултати. В зависимост от хранителния режим и тренировки, ефекта от цикъла може да се насочи към оформяне на мускулите и намаляване на подкожните мазнини или към качване на чиста и суха мускулна маса. Ако целта е постигане на добър релеф и добре напомпани мускули, към този цикъл за релеф може да се добави кленбутерол. Това ще подпомогне още повече намаляването на подкожните мазнини. Силовата тренировка трябва да е тежка, интензивна и кратка.  За целта е нужно добър хранителен режим с положителен калориен дефицит и  не претренирване на мускулните групи. При точно изпълнение на дозировка, хранене и тренировка ще постигнете до 10кг покачване на чиста и суха мускулна маса със значително намалени подкожни мазнини.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

 

В желанието ни да сме с добро тяло и красив външен вид избираме анаболни стероиди. От своя страна анаболите ни помагат да забързаме организмът си, като усвояваме добре ензимите и веществата, които приемаме, изгаряме мазнините по-бързо, ускоряват развитието на мускулите. За кратко време придобиваме желаният ефект на развита мускулатура и минимални задръжки на мастни депа. 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier