поръчки за 8-ми Март не се приемат
SALE 8%

Цикъл с туринабол и стромба на хапчета за релеф

360 лв.

Искаш да развиеш релеф? Не знаеш как да комбинираш анаболните стероиди ? Искаш да постигнеш изваяни и сухи мускули ?

За твое улеснение на помощ идва нашият цикъл с туринабол, стромба и кленбутерол. Той е подходящ, както за напреднали, така и за начинаещи спортисти.

Цикъл с продукти на

BIO TECH PHARMACEUTICALS

  • Повишаване на релефа на мускулите
  • Понижение на мазнините около мускулните групи
  • Придобиване на сух, изпъкнал мускул
  • Значително повишаване на силата
Цикъла включва:

Стромба

Туринабол

Кленбутерол

Прегнил

Кломид

Провирон

Изтегли таблица тук

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Код: C103 Категории: ,
Необходимо количество:
  • Стромба - 2 бр опаковки
  • Туринабол - 2 бр опаковки
  • Кленбутерол - 1 бр опаковка
  • Прегнил  - 1 бр опаковка
  • Кломид  -1 бр опаковка
  • Провирон - 1 бр опаковка

 

Започва се със стромба, кленбутерол, туринабол ,които ще ви помогнат да постигнете желания резултат от цикъла.

Излизането от цикъла е прилагане на стероидна терапия с помощта на провирон, прегнил и кломид, които ще ви помогнат да се повиши собственото производство на тестостерон и запазване на постигнатите резултати в дългосрочен план.

Този цикъл с точно подрбраните продукти и дозировка е следствие на изпитан план от професионални бодибилдъри, състезаващи се професионално. Многократни опити и планове са направени от различни атлети. Резултата остава видим след цикъла.

Цикъл за релеф с туринабол, винстрол и кленбутерол на таблетки. Подходяща схема за спортисти, начинаещи в използването на анаболи, както и за тези които не понасят инжекциионен прием. Тази програма е комбинация с кленбутерол и два силно анаболни и слабо андрогенни стероида, туринабол и винстрол . Те не причиняват странични ефекти, като задържане на вода и преобразуване в естроген (ароматизация). Подобно комбиниране е подходящо за тези които търсят ефективен и безопасен начин да постигнат добър релеф на мускулатурата. Цикъла е фокусиран главно към орелефяване на мускулатурата. Тук не може да очаквате увеличаване обема на мускулите, а да го запазите, като мускулатурата ще добие завършен и очертан вид без мазнини. Ефектът от този цикъл за чистене и релеф интензивно изгаряне на мазнини запазване на мускулната маса увеличаване на силата и енергията добре изразен релеф на мускулите. Наблюдава се стабилно намаляване на подкожните мазнини, въпреки това силата се покачва, а мускулите стават твърди, плътни, добре очертани и релефни.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

 

magnifier