SALE 5%

Цикъл със стромба и тестостерон за маса

265 лв.

Искаш да покачиш чиста мускулна маса ? Не знаеш как да комбинираш анаболните стероиди ? Не си сигурен в правилната им дозировка ?

За теб сме подготвили цикъл за мускулна маса с тестостерон и стромба.

Цикъл с продукти на

PHARM-TEC PARMACEUTICALS

  • Покачване на чиста мускулна маса
  • Покачване до 5-10кг чиста маса
  • Придобиване на сила
  • Минимален риск от странични ефекти
цикъла вкщчва:

Стромба

Тестостерон енантат

Прегнил

Кломид

Изтегли таблица тук

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Код: C107 Категории: ,
Необходимо количество:
  • Стромба - 2 бр опаковка
  • Тестостерон енантат  - 1 бр опаковка
  • Прегнил - 1 бр опаковка
  • Кломид  - 1 бр опаковка

Започва се с Тестостерон и Стромба, които ще ви помогнат да постигнете желания резултат от цикъла.

Излизането от цикъла е прилагане на стероидна терапия с помощта на прегнил и кломид, които ще ви помогнат да се повиши собственото производство на тестостерон и запазване на постигнатите резултати в дългосрочен план.

Този цикъл с точно подрбраните продукти и дозировка е следствие на изпитан план от професионални бодибилдъри, състезаващи се професионално. Многократни опити и планове са направени от различни атлети. Резултата остава видим след цикъла.

Цикъл за покачване на мускулна маса и сила. Таблица за комбиниране и прием на Стромба с Тестостерон, която в зависимост от дозите е подходяща както за начинаещи така и за напреднали. Този цикъл с Тестостерон и Стромба осигурява мощно натрупване на чиста мускулна маса с минимален риск от странични ефекти. Както може би знаете, тестостерона е най-добрият препарат за покачване на мускулна маса. Той е силно анаболен и андрогенен, но комбинирайки го с Винстрол, андрогенните му свойства се потискат до известна степен. Резултатът е покачване на чиста мускулна маса, без голяма водна задръжка и солидно повишаване на силата. С добър тренировъчен режим ще се усвои напълно стероидния цикъл, при който максимално постигнатите резултати от препаратите ще са значително забележими.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

 

В желанието ни да сме с добро тяло и красив външен вид избираме анаболни стероиди. От своя страна анаболите ни помагат да забързаме организмът си, като усвояваме добре ензимите и веществата, които приемаме, изгаряме мазнините по-бързо, ускоряват развитието на мускулите. За кратко време придобиваме желаният ефект на развита мускулатура и минимални задръжки на мастни депа. 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier