Turinabol, Turanax, Туринабол-100 таблетки по 10мг

(1 клиентски отзив)

65 лв.

Производител: Bio Tech
Опаковка: 100 таблетки по 10мг

 • Прием: орално за период 8-12 седмици
 • 3-4 пъти седмично по 20-30мг за начинаещи
 • 3-4 пъти  седмично по 40-50мг  за напреднали
 1. много бързо покачване на килорами
 2. мускулна маса
 3. сила
 4. енергия
 5. издръжливост
 6. напомпване
 7. водна задръжка
 8. ярост и агресия

Странични ефекти

 • Задържа вода
 • Гинекомастия
 • Повишава кръвното налягане
Комбинира се със:

Testosterone Propionate

 

1 отзив за Turinabol, Turanax, Туринабол-100 таблетки по 10мг

 1. peturangelov87 (потвърден клиент)

  Най-доброто, цена- качество няма аналог.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява туринабол ?

Смело можем да кажем , че анаболният стероид туринабол е нещо средно между анавар и метандростенолон. Това е един от най-качествените продукти , които можете да намерите на пазара. Туринабол е модифицирана форма на комбинация между дианабол и клостебол. Той е един от ключовите анаболни стероиди които се използват и до момента от фитнес спортистите.

Как действа туринабол ?

 • Повишава силата
 • Покачва мускули
 • Издръжливост
 • Напомпва мускулите

Туринабол служи за значително покачване на мускулен растеж. Увеличава обема на мускулатурата на тялото.Постигане на мощност и сила. Бързо покачване на килограми с чиста мускулна маса. С негова помощ ще достигнете до желаният ефект значително бързо.

С какво се комбинира туринабол ?

Туринабол действа в максимален потенциал, след като се комбинира с други стероиди. Един от които е тестостерон пропионат.

За кого е подходящ туринабол ?

Той е подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали спортисти. Той влиза в менюто от анаболни стероиди на голям брой фитнес културисти.

Как се приема туринабол ?

Самостоятелният прием на туринабол е  40-60мг на ден за 6-8 седмици. За ваше улеснение при нас ще намерите таблица с  дозировка и период на прием. Той е под формата на хапче за орално усвояване. Лесният му прием го прави апетитен и привлекателен за фитнес спортисти и културисти.

Какви странични ефекти има туринабол ?

При него андрогенните странични ефекти са по-малко, и абсолщтно никакви прояви на естрогенни  ефекти. Спортистите и културистите, които приемат Turinabol могат да очакват стабилно и качествено покачване на мускулна маса без риск от излишно подуване, гинекомастия или други естрогенни странични ефекти. Две изследвания върху мъже атлети показват, че приема на 10 мг. Туранабол дневно в рамките на 6 седмици не предизвиква никакви обезпокоителни странични ефекти. Повишава нивата на лошия холестерол и понижава нивата на добрия холестерол. При приемат му получаваме съвети за повече аеробни упражнения.

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на туринабол. За нас не е достатъчно просто да приемете туринабол. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от туринабол. С нашите таблици ще си улесните приема. С подходящата комбинация ще достигнете до нови нива на мускулно развитие. След завършване на цикъла е необходим приема на антиестрогени като кломид, провирон или прегнил. Те се включват в последните 3-4 седмици от цикъла, за да помогнат на тялото ви да си възвърне собственото производство на тестостерон, и да задържите  постигнатите резултати в дългосрочен период от време.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

 

В желанието ни да сме с добро тяло и красив външен вид избираме анаболни стероиди. От своя страна анаболите ни помагат да забързаме организмът си, като усвояваме добре ензимите и веществата, които приемаме, изгаряме мазнините по-бързо, ускоряват развитието на мускулите. За кратко време придобиваме желаният ефект на развита мускулатура и минимални задръжки на мастни депа. 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier