Винстрол, Winstrol – 10 ампули по 50мл

(1 клиентски отзив)

86 лв.

Производител: EAST
Опаковка: 10 ампули по  50 мл Винстрол

 • Прием: инжекционен за период 5-7 седмици
 • 1-2 пъти седмично до 100мг за начинаещи
 • 1-3пъти  седмично до 400мг  за напреднали
 1. повишава тестостерона
 2. повишава мускулната маса
 3. увеличава силата и издръжливостта
 4. дава енергия
 5. бързо възстановяване

Странични ефекти

 • Нарушения в съня
 • Окосмяване
 • Акне
 • Силно токсичен
Комбинирани продукти

 

 

вземи тук - метан + стромба+ кломифен за мускулна маса и релеф

стромба и метан

 

вземи тук - анавар+стромба + кломифен за мускулен релеф

 

анавар и стромба на еп

1 отзив за Винстрол, Winstrol – 10 ампули по 50мл

 1. stan_8899 (потвърден клиент)

  Ваш дългогодишен клиент съм. Ще се радвам да предлагате това качество което получих и аз.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява стромба?

Стромба е търговско име на продукти със субстанция станозолол – синтезиран е синтетично и е класифициран като анаболен стероид. Съставките на стромбата са станозолол и помощни вещества.

Как действа стромба ?

 • Увеличава мускулната маса
 • Мотивира
 • Хормонален баланс
 • Напомпани мускули

Стромба, Stanozolol, Stromba, Strombafort, Rexobol е много популярен орален  и инжекционен анаболен стимулатор, който е част от почти всеки анаболен цикъл. Чрез стромба се постига изчистен и твърд външен вид, повече издръжливост и по-добро възстановяване.

С какво се комбинира стромба ?

Стромба се комбинира с почти всички анаболни стероиди, както с тренболон така и с анавар.

За кого е подходяща стромба ?

Той е подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали спортисти. Той се използва в почти всички цикли.

Как се приема стромба ?

Стромбата може да се приема в период за повече от четири седмици, заради незначителната токсичност. Сведената до абсолютен минимум вреда, за сметка на ползата му в многостранен спектър  в положителна посока.

30-40 мг от станозололът е достатъчен за достигане на нуждите. Отличава се по качеството на суровината си и дори 20 мг дневно от състава му работи при всички мъже. Дозирането при жени е наполовина. Обикновено напредналите атлети ползват до 50-60 мг дневно. Приема се разделя на две или три части през деня.

 

Какви странични ефекти има стромба?

Той не ароматизира и е нищожно андрогенен. Приема на стромба не се свързва с водна задръжка, а точно обратното  той  изхвърля излишъка от вода в тялото и подобрява външния вид на използващият го. Стромба, Stanozolol, Stromba, Strombafort, Rexobol е много популярен орален анаболен стимулатор, който е част в почти всеки анаболен цикъл на спортуващите активно атлети заради факта, че след Оксандролона Анавар, стромбата е най-умерен стероид от всички останали, без странични ефекти в нормални дози.

 

 

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на стромба. За нас не е достатъчно просто да приемете стромба. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от стромба. С нашите таблици ще си улесните приема. С подходящата комбинация ще достигнете до нови нива на мускулно развитие. След завършване на цикъла е необходим приема на антиестрогени като кломид, провирон или прегнил. Те се включват в последните 3-4 седмици от цикъла, за да помогнат на тялото ви да си възвърне собственото производство на тестостерон, и да задържите  постигнатите резултати в дългосрочен период от време.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

 

В желанието ни да сме с добро тяло и красив външен вид избираме анаболни стероиди. От своя страна анаболите ни помагат да забързаме организмът си, като усвояваме добре ензимите и веществата, които приемаме, изгаряме мазнините по-бързо, ускоряват развитието на мускулите. За кратко време придобиваме желаният ефект на развита мускулатура и минимални задръжки на мастни депа. 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier