Забавяне на еякулация

Показване на 2 резултата

Филтър по цена

Филтриране по атрибут

Филтриране по състояние на наличност

Filter by rating

Най-честата сексуална дисфункция при мъжете по света е преждевременната еякулация (PE). И ако за младите момчета, които току-що започват сексуалния си живот, това е доста често срещано явление, което изчезва с времето, то за един зрял мъж преждевременната еякулация може да се превърне в сериозен житейски проблем.

Разбира се, по-добре е да отидете на лекар при всякакви интимни проблеми, за да разберете поне каква е причината за тях. Но причините и лечението на PE все още са слабо разбрани теми, така че всякакви допълнителни средства за защита са добри.

Експертите по сексуална медицина определят преждевременната еякулация като състояние, което отговаря на следните критерии:

Еякулацията почти винаги или винаги настъпва в рамките на първата минута след вагиналното проникване. Ако такава ситуация се наблюдава от момента на първия сексуален контакт в живота, тогава те говорят за вродена преждевременна еякулация. Ако причината е травматично преживяване, тогава говорим за придобита преждевременна еякулация.

Мъжът не е в състояние да забави началото на еякулацията по време на вагинално проникване, колкото и да се опитва.

В резултат на полов акт мъжът страда от безпокойство, безпокойство, разочарование и често започва да избягва интимността.

Всеки трети до пети мъж признава, че в живота си се е сблъсквал с преждевременна еякулация. Въпреки това, според учените, само 2-5% от силния пол винаги еякулират в рамките на минута или по-малко от момента, в който пениса е поставен във влагалището. Тоест, в значителен брой случаи проблемът с преждевременната еякулация може да бъде решен. И както показва практиката, понякога дори само чрез диета и някои специални медикаменти.

Контрол на минералите в диетата

Ако по-рано всичко е било наред с продължителността на половия акт, тогава си струва да помислите какво може да ви липсва в момента. Например, някои минерали.

Цинк

Доказано е, че мъжете с диагноза безплодие имат намалена концентрация на цинк в семенната течност. А добавките с цинк повишават нивата на тестостерон в кръвта. Най-малко подобрява либидото като цяло и помага за справяне със сексуалната дисфункция, която включва и забавяне на еякулация.

Магнезий

Дефицитът на магнезий води до нарушаване на мускулната функция, включително и на тези, които участват в процеса на оргазъм. В резултат на това се развива преждевременна еякулация.

Други минерали, които са свързани с еректилна дисфункция и забавяне на еякулация, включват калций, манган, мед и селен.

Често срещано лечение за преждевременна еякулация е приемането на антидепресанти. Тази техника обаче струва пари и може да доведе до  намаляване на либидото  и дори пълно изчезване на оргазма. Освен това, някои антидепресанти причиняват гадене.

Техники за забавяне на еякулация, които можете да практикувате с партньора си по време на полов акт

Техника за компресиране на пениса

По време на полов акт пенисът трябва да се стимулира до наближаване на еякулацията. Преди да настъпи критичният момент, органът трябва да се стисне здраво, изчаквайки ерекцията да отшуми напълно. Това упражнение ви позволява да се научите да определяте момента на приближаване на оргазма, бързо да разпознавате това усещане и да облекчавате напрежението. Редовните тренировки рано или късно трябва да увеличат продължителността на сексуалното прекъсване.

Старт-стоп техника

Тази техника е подобна на описаната по-горе. В момента, предхождащ кулминацията, трябва напълно да спрете стимулацията и да изчакате, докато възбудата изчезне напълно. След това отново стимулирайте органа и отново спрете навреме и оставете вълнението да отшуми. Повторете това три пъти и си позволете да се освободите на четвъртия път. Методът също е предназначен да ви помогне да се научите да контролирате процеса на еякулация.

В допълнение към тези техники може да използвате и специални медикаменти за забавяне на еякулация.