Примоболан

Това е висококачествен анаболен стероид, без нежелани ефекти, който ще се впише идеално във вашата програма за увеличаване на масата. Примоболан е най-популярен във фитнеса, бодибилдинга, бягането, футбола и различни видове бойни изкуства. Уникалната му формула повишава ефективността на всеки курс за натрупване на суха маса.

Примоболан е много популярен сред жените

Счита се за лек анаболен, но разумната употреба ще даде много страхотен резултат без нито един страничен ефект.

Анаболната активност на Примоболан  е ниска, с умерена андрогенна активност. Полуживотът му е 5-7 дни.

Допустимата доза за мъже е 300-800 mg/ml на седмица. Активното вещество е метенолон енантат. Ефектите на Примоболан  са по-сходни с Equipoise (Болденон),  но все пак има сериозни разлики. С Equipoise не можете да увеличите само сухия обем, определено ще остане малко течност. Докато метенолонът, в правилната комбинация, наистина може да ви осигури желаните резултати.

Курсът с Примоболан е добър за загуба на тегло или за целите на премерено, но стабилно напомпване на чиста мускулатура. За разлика от абсолютно всички по-стари стероидни аналози, той се счита за възможно най-безвреден.

Също така, възстановяването след Примоболан е по-ефективно и много по-бързо, а това е много голям плюс за спортист от всяко едно ниво.

Предимствата на Примоболан

  • Внимателно подбрана комбинация от стероиди
  • Подобряване на релефа и дефинирането на мускулите
  • Намаляване на риска от негативни ефекти от други силни стероиди
  • Подобрява силовата издръжливост на спортиста
  • Нулева болка по време на инжекциите
  • Добър е както за аматьори, така и за начинаещи и за професионалисти

Почти всички отзиви за Примоболан казват, че това е много безопасен и чудесен продукт за спортисти. Професионалните бодибилдъри го харесват заради неговото качество и надеждност, а начинаещите - заради липсата на странични ефекти и огромния брой положителни такива.

Въпреки това, преди да започнете курс Примоболан, задължително трябва да се консултирате с вашия лекуващ лекар.

magnifier