Орални стероиди на хапчета

Оралните стероиди са под формата на таблетки. С тяхна помощ ще постигнете оптимални резултати за кратко време. Те ви изведат в неочакван  мускулен вид и сила. За този начин на прием ще намерите продукти като стромба, анавар, метан и много други в категория орални стероиди от steroida.bg

Анаболните стероиди са хормонални лекарства, които помагат за увеличаване на мускулната маса и увеличаване на физическата активност. Анаболните лекарства в спорта често се използват като допинг за подобряване на спортните постижения. Оралните стероиди на хапчета са особено популярни сред представителите на бодибилдинга и вдигането на тежести.

Какво представляват анаболните стероиди и какъв е техният ефект?

Анаболните стероиди са синтетични производни на мъжкия хормон тестостерон.

Тестостеронът има анаболна активност. Стимулира синтеза на протеини в скелетната мускулатура и намалява телесните мазнини. Андрогенният ефект се проявява чрез формиране на мъжки полови белези.

В медицинската практика оралните стероиди на хапчета се използват при различни състояния, придружени от намаляване на телесното тегло и общо отслабване на тялото:

  • Изтощение с нарушено производство на протеини, на фона на злокачествени новообразувания, след изгаряния, операции
  • Травма (за ускоряване на сливането на костната тъкан)
  • Патология на бъбреците с хипопротеинемия
  • Хипогонадизъм (ниски нива на мъжки полов хормон)
  • Предотвратяване на мускулна атрофия при неподвижни и отслабени пациенти

В резултат на употребата на анаболни стероиди се увеличава мускулната сила, издръжливостта и толерантността към упражнения. На фона на употребата им настъпват промени в метаболизма и хормоналните нива.

Орални стероиди на хапчета - положителни свойства

Какъв ефект може да очаква един спортист, който използва анаболни стероиди?

С тяхна помощ можете да увеличите ефективността на тренировките си 3-4 пъти.

Бърз растеж на мускулна тъкан

Анаболните стероиди увеличават синтеза на протеини, мускулите растат бързо. Разбира се, само с интензивни тренировки и протеинова диета.

Повишена физическа сила

Силовите характеристики нарастват поради същото като мускулите. Частично поради повишената физическа сила се получава наддаване на тегло.

Повишена издръжливост

Анаболните стероиди намаляват производството на кортизол и увеличават производството на креатин фосфат. Благодарение на това обучението може да продължи многократно по-дълго.

Притъпяване на възпалителни процеси. Намаляване на болката в ставите, което ви позволява да тренирате по-леко.

Намаляване на мастния слой

Мастните киселини започват да се използват за производство на енергия по време на силови упражнения.

magnifier