Дека Дураболин

Дека дураболин е един от най-популярните анаболни стероиди, използвани както от спортисти, така и за лечение на различни болести. Разработен е през 60-те години на миналия век и оттогава се използва широко поради своята ефективност и дълготраен ефект.

Това е силен анаболен стероид, предназначен за покачване на мускулна маса. Андрогенната активност на лекарството е значително по-ниска.

Всъщност, нандролон присъства в тялото на всеки човек в малки количества.

Нандролон деканоат принадлежи към семейството на стероидите, известни като 19-ноандрогени. Това е модифицирана форма на мъжкия хормон тестостерон, с промяна в структурата на молекулата, което го прави по-анаболен и по-малко андрогенен. Това означава, че насърчава мускулния растеж, подобрява издръжливостта и възстановяването и увеличава протеиновия синтез.

Основната употреба на Дека дураболин е при спортни тренировки. Много спортисти използват този стероид за увеличаване на мускулната маса и сила, увеличаване на издръжливостта и подобряване на спортните постижения. Може да се използва и за медицински цели, като лечение на остеопороза, намаляване на загубата на мускули и подобряване на състоянието на пациентите след операция.

Какви ефекти можете да очаквате от приема на Дека дураболин?

  • Сравнително бавно натрупване на мускулна маса, но резултатите след курса са повече от добри!
  • Костната система е значително подсилена!
  • Болките в ставите намаляват и се потискат!
  • Процесът на пренос на кислород към тъканите се ускорява значително!
  • Повишава се ефективността на имунната система, организмът е по-здрав!

Как се използва Дека дураболин в бодибилдинга?

Медицинските дози не позволяват постигане на висок анаболен ефект. Следователно, спортистите трябва да използват по-големи количества. Препоръчителната седмична доза от лекарството е от 0,2 до 0,6 грама. Продължителността на цикъла в сравнение с други удължени AAS е по-висока и варира от 2 до 2,5 месеца.

Важно е да се отбележи, че стероидът започва да действа с известно закъснение. Това всъщност е причината курсовете с деканоат да са по-дълги от другите AAS. За постигането на най-добри резултати е нужно малко повече време.

magnifier