Стероидни цикли

Спортувате активно и се пипате дали да не заложите на стероидни цикли?

Този въпрос възниква както за начинаещи, които се надяват на бързи резултати, така и за опитни спортисти, изложени пред определени житейски обстоятелства.

Какво представляват стероидните цикли?

Това са вещества, аналози на човешки тестостерон или негови производни. Те се приемат за ускоряване развитието на мускулна маса и подобряване на личните постижения.

Курсът на стероиди е периодът от време, през който се приемат стероидни лекарства по определен график. Това са, като правило, комбинации от няколко компонента, които в различни варианти произвеждат пакети (стекове), които се различават по ефективност и предназначение.

Ето защо спортистите избират тези лекарства и формулата за приемането им индивидуално, за да не навредят на тялото си:

Ако целта е силно увеличаване на мускулната маса, тогава е подходящ курс на стероиди за маса.

В случай на подготовка за участия в състезания или за да стегнете мускулите или да отслабнете, най-добре е да използвате курс за релеф.

За най-безопасна употреба на стероиди трябва да се спазват няколко правила:

Важно е да се придържате към режима на прием на лекарства, хранене и сън.

Спортисти под 21 години не трябва да приемат лекарства. Това се дължи на факта, че в младото тяло нивото на тестостерон вече е доста високо и ендокринната система продължава да се формира. И допълнителната употреба на стероиди може да спре или забави растежа на тялото, особено на раменете.

Начинаещите е най-добре да започнат с перорални стероиди, по възможност под наблюдението на лекар. Именно той може да ви помогне да изберете подходящите стероидни цикли за вас.

Важно е да поддържате засилена диета, тъй като увеличаването на интензивността на тренировките изтощава тялото и изисква повишено производство на протеини. Трябва да заложите на правилно специално спортно хранене.

Почивките между курсовете трябва да са два пъти по-дълги от продължителността на самия курс.

magnifier