SALE 36%

Proviron, Провирон - 20 таблетки по 25мг

Original price was: 42 лв..Current price is: 27 лв..

Чувстваш не пълноценно стероидния цикъл ? Имаш притеснения от развитие на гинекомастия ?

Тук на помощ идва провирон.

Производител: Bayer
Опаковка: 20 таблетки по 25мг Провирон

 • Прием: орално за период 4-5 седмици
 • 1 седмица по 25мг на ден
 • 2 седмица по 50мг на ден
 • 3 седмица по 75мг на ден
 • 4 седмица по 50мг на ден
 • 5 седмица по 25мг на ден
 • Примерен начин на прием виж тук.
 1. възстановяване след хормонен дисбаланс
 2. спира гинекомастия
 3. ефективен

Примерен начин на прием виж тук.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява провирон ?

Провирон е търговското име на андроген, известен като Mesterolone. Приема се перорално и не се счита за анаболен стероид. Неговата анаболна активност е изключително слаба. Всъщност се счита, че практически няма никаква анаболна активност.

Как действа провирон ?

 • Предотвратява гинекомастия
 • Приложим след цикли
 • Възстъновява хормоналния баланс

Бързо след приема той се усвоява и разбива на неактивни метаболити. След като навлезе в мускулната тъкан, ензимът 3-хидроксистероид дехидрогеназа се свързва с него и го превръща в съединение без анаболен ефект. Той притежава силно андрогенно действие. Атлетите го приемат в края на стероидния цикъл, за да повишат намаленото ниво на тестостерон. Той спира задържането на вода в организма, както и твърде нежеланата гинекомастия. Силното антиестрогенно действие на Mesterolone пречи на появата на гинекомастия дори и след спиране стероидния цикъл.

С какво се комбинира провирон ?

Провирон се комбинира с всички анаболни стероиди, като неговото предназначение е той да се използва в последните 3-4 седмици.

За кого е подходящ провирон ?

Той е подходящ за всички спортисти приемащи анаболни стероиди. Тъй като неговата функция е андрогенна.

Как се приема провирон ?

Провирон се включва за прием като спомагател в последните 3-4 седмици. Приемът е една таблетка от 25 мг три пъти на ден общо до 75 мг дневно. Постепенно дозата се намалява до поддържащи нива от 1 таблетка от 25 мг дневно.

В средите на културизма Proviron обикновено се приема 50 – 150 мг на ден за контрол нивата на естроген, намаляване задържането на вода или увеличаване на сперматогенезата след стероиден цикъл.

Примерен начин на прием виж тук.

Какви странични ефекти има провирон ?

Тъй като Proviron е предимно андроген той може да причини проява на андрогенни странични ефекти. Такива може да бъдат: омазняване на кожата, акне, повишено окосмяване на тялото и оплешивяване.

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на анаболни стероиди. За нас не е достатъчно просто да приемете стероиди. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от анаболни стероиди. С помощта на провирон ще завършите приема в пълният им потенциал. Ще възстановите нормалните нива на тестостерон в тялото. Ще задържите ефекта от цикъла за максимално дълго време.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

 

В желанието ни да сме с добро тяло и красив външен вид избираме анаболни стероиди. От своя страна анаболите ни помагат да забързаме организмът си, като усвояваме добре ензимите и веществата, които приемаме, изгаряме мазнините по-бързо, ускоряват развитието на мускулите. За кратко време придобиваме желаният ефект на развита мускулатура и минимални задръжки на мастни депа. 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier