поръчки за 8-ми Март не се приемат

Стромба, stanozolol-100 таблетки по 10мг

(2 клиентски отзива)

62 лв.

Производител: Bio Tech
Опаковка: 100 таблетки по 10мг Стромба

 • Прием: орално за период 5-7 седмици
 • 10-20мг на ден за начинаещи
 • 40-60мг на ден  за напреднали
 1. чиста мускулна маса
 2. твърдост на мускулите
 3. релефни мускули
 4. повече напомпване
 5. издръжливост

Странични ефекти

 • Нарушения в съня
 • Окосмяване
 • Акне
 • Силно токсичен
Комбинира се със:

Тренболон

Анавар

Тестостерон пропионат

Мастерон

2 отзива за Стромба, stanozolol-100 таблетки по 10мг

 1. peturangelov87 (потвърден клиент)

  Доказана марка. Препоръчвам

 2. ivan.ivanov89 (потвърден клиент)

  Ефикасен продукт на добра цена.
  Препоръчвам.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява стромба?

Стромба е търговско име на продукти със субстанция станозолол – синтезиран е синтетично и е класифициран като анаболен стероид. Съставките на стромбата са станозолол и помощни вещества.

Как действа стромба ?

 • Увеличава мускулната маса
 • Мотивира
 • Хормонален баланс
 • Напомпани мускули

Стромба, Stanozolol, Stromba, Strombafort, Rexobol е много популярен орален анаболен стимулатор, който е част в почти всеки анаболен цикъл. Чрез стромба се постига изчистен и твърд външен вид, повече издръжливост и по-добро възстановяване.

С какво се комбинира стромба ?

Стромба се комбинира с почти всички анаболни стероиди, както с тренболон така и с анавар.

За кого е подходяща стромба ?

Той е подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали спортисти. Той се използва в почти всички цикли.

Как се приема стромба ?

Стромбата може да се приема в период за повече от четири седмици, заради незначителната токсичност. Сведената до абсолютен минимум вреда, за сметка на ползата му в многостранен спектър  в положителна посока.

30-40 мг от станозололът е достатъчен за достигане на нуждите. Отличава се по качеството на суровината си и дори 20 мг дневно от състава му работи при всички мъже. Дозирането при жени е наполовина. Обикновено напредналите атлети ползват до 50-60 мг дневно. Приема се разделя на две или три части през деня.

 

Какви странични ефекти има стромба?

Той не ароматизира и е нищожно андрогенен. Приема на стромба не се свързва с водна задръжка, а точно обратното  той  изхвърля излишъка от вода в тялото и подобрява външния вид на използващият го. Стромба, Stanozolol, Stromba, Strombafort, Rexobol е много популярен орален анаболен стимулатор, който е част в почти всеки анаболен цикъл на спортуващите активно атлети заради факта, че след Оксандролона Анавар, стромбата е най-умерен стероид от всички останали, без странични ефекти в нормални дози.

 

 

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на стромба. За нас не е достатъчно просто да приемете стромба. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от стромба. С нашите таблици ще си улесните приема. С подходящата комбинация ще достигнете до нови нива на мускулно развитие. След завършване на цикъла е необходим приема на антиестрогени като кломид, провирон или прегнил. Те се включват в последните 3-4 седмици от цикъла, за да помогнат на тялото ви да си възвърне собственото производство на тестостерон, и да задържите  постигнатите резултати в дългосрочен период от време.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

 

magnifier