Мастерон, Drostanolone propionate, Rapid -10 ампули по 150мг/1.5мл

89 лв.

Производител: Pharm-Tec
Опаковка: 10 ампули по 150 мг/1,5мл  Мастерон   

 • Прием:инжекционно за период 6-10 седмици
 • 1-2 пъти седмично до 300мг за начинаещи
 • 1-3пъти  седмично до 300-400мг  за напреднали
 1. повишава тестостерона
 2. повишава мускулната маса
 3. увеличава силата и издръжливостта
 4. дава енергия
 5. бързо възстановяване

Странични ефекти

 • Не задържа вода
 • Акне
 • Окосмяване
Комбинира се със:

Тестостерон енантат

Метан

Анадрол

Примоболан

Параболан

Анавар

Ципионат

 

Схема за изграждане на релеф

Изтегли таблица тук

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява мастерон?

Мастерон е анаболен стероид, който се използва от атлети за покачване на чиста мускулна маса, плътни мускули и оформяне на релеф. Често използван от бодибилдърите преди състезание, тъй като придава твърд, плътен, нацепен вид на мускулатурата.

Как действа мастерон?

 • Напомпва мускулите
 • Повишава издръжливостта
 • Покачва мускулна маса
 • Изваяни мускули
 • Забързва метаболизма

Мастерон увеличава значително силата и издръжливостта.Той не е много популярен за покачване на мускулна маса, класическото му използване е в програми за орелефяване.Той подпомага изгарянето на мазнинив тялото. Мастерон има свойства за действие, като антиестроген.

С какво се комбинира мастерон?

Пдходяща комбинация на мастерон е с метан, тестостерон енантат, анадрол, примаболан, параболан, анавар.

За кого е подходящ мастерон?

Той е подходящ за всички атлети използващи анаболни стероиди, за постигане на релеф и избягване на висок анаболен ефект.

Как се приема мастерон?

Подходяща дозировка за прием на мастерон е 300-400мг на седмица за период 6-8 седмици.

Какви странични ефекти има мастерон?

Мастерон има нисък анаболен и андрогенен ефект. Поради това, че не проявява естрогенна активност той може да действа и като антиестроген. За сметка на това проявява андрогенен ефект като мазна кожа, акне, окосмяване.

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на мастерон. За нас не е достатъчно просто да приемете мастерон. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от мастерон. С нашите таблици ще си улесните приема. С подходящата комбинация ще достигнете до нови нива на мускулно развитие. След завършване на цикъла е необходим приема на антиестрогени като кломид, провирон или прегнил. Те се включват в последните 3-4 седмици от цикъла, за да помогнат на тялото ви да си възвърне собственото производство на тестостерон, и да задържите  постигнатите резултати в дългосрочен период от време от steroida.bg

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

 

В желанието ни да сме с добро тяло и красив външен вид избираме анаболни стероиди. От своя страна анаболите ни помагат да забързаме организмът си, като усвояваме добре ензимите и веществата, които приемаме, изгаряме мазнините по-бързо, ускоряват развитието на мускулите. За кратко време придобиваме желаният ефект на развита мускулатура и минимални задръжки на мастни депа. 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier