поръчки за 8-ми Март не се приемат

Danabol, Дианабол Methandienone, Метан-100 таблетки по 10мг

78 лв.

Производител: Balkan

Опаковка: 100 таблетки по 10мг Данабол

  •   Прием: орално за период 5-8 седмиц
  •  20-30мг на ден за начинаещи
    50-100мг на ден  за напреднали
  1. бързо покачване на килограми
  2. мускулна маса
  3. сила
  4. енергия
  5. напомпване
Комбинира се със:

Дека дураболин

Тестостерон енантат

За покачване на мускулна маса

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява данабол?      

Danabol (Methandrostenolone) е анаболен андрогенен стероид, получен от тестостерон. Това е един от най-популярните анаболни стероиди на всички времена Данабол е един от най-ефективните анаболни стероиди за мускулна маса и сила. Разработен  е специално за целите на спорта, за подобряване на постиженията Атлетите го ползват като задължителен медикамент в системите си.

Как действа данабол?

Рязко увеличава  мускулната маса и сила. В умерени количества на употреба за нормален период няма странични ефекти. Целта на този нов стероид е да осигури анаболния потенциал на тестостерона, но с по-малко андрогенно действие. Той е един от най-подходящите стероиди за покачване на мускулна маса. В 90% от приемалите  го атлети приръста в покачване на мускулна им маса е  8-10кг.

С какво се комбинира данабол?

Друга важна черта на данабол е доброто му взаимодействие с други анаболни андрогенни стероиди. Този анаболен стероид добре се комбинира с дека дураболин и тестостерон енантат.

За кого е подходяща данабол?

Данабол е подходящ, както за напреднали така и за начинаещи спортисти.

Как се приема данабол?

Дозировката на данабол е 20-30 мг, максимално 100 мг на ден, като последното се има предвид за напреднали фитнес културисти. Обикновено дори 15 мг дневно произвеждат забележителни резултати. Полуживотът на Danabol e 3-5 часа затова се препоръчва дневният прием да се раздели на няколко пъти за да може да се поддържат стабилни нива на хормона в кръвта. Препоръчителния прием е 60 мг на три равни части през деня за атлети, които са с лично тегло над 80 кг и имат за цел да повишат мускулната си маса.

Какви странични ефекти има данабол?

Данабол проявява сравнително силни естрогенни странични ефекти, като задържане на вода и гинекомастия. Не е силно андрогенен стероид, неговата андрогенност е намалена структурно. Единствено може да има проява на омазняване на кожата и акне, окосмяване на определени части на тялото.

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на данабол. За нас не е достатъчно просто да приемете данабол. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от данабол. С нашите таблици ще си улесните приема. С подходящата комбинация ще достигнете до нови нива на мускулно развитие. След завършване на цикъла е необходим приема на антиестрогени като кломид, провирон или прегнил. Те се включват в последните 3-4 седмици от цикъла, за да помогнат на тялото ви да си възвърне собственото производство на тестостерон, и да задържите  постигнатите резултати в дългосрочен период от време.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

Преди употреба се съветвай със своя треньор!

Не се препоръчва за лица под 18г

magnifier