SALE 26%

Данабол, Danabol Methandienone,Метан-50 таблетки по 10мг

Original price was: 68 лв..Current price is: 50 лв..

Производител: Pharm-Tec

Опаковка: 50 таблетки по 10мг Данабол/Метан

 •   Прием: орално за период 5-8 седмиц
 •  20-30мг на ден за начинаещи
  50-100мг на ден  за напреднали
 1. бързо покачване на килограми
 2. мускулна маса
 3. сила
 4. енергия
 5. напомпване

Странични ефекти

 • Гинекомастия
 • Задържа вода
 • Акне
 • Средно токсичен
Комбинира се със:

Дека дураболин

Тестостерон енантат

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява данабол?

Danabol (Methandrostenolone) е анаболен андрогенен стероид, получен от тестостерон. Това е един от най-популярните анаболни стероиди на всички времена Данабол е един от най-ефективните анаболни стероиди за мускулна маса и сила. Разработен  е специално за целите на спорта, за подобряване на постиженията Атлетите го ползват като задължителен медикамент в системите си.

Как действа данабол?

 • Увеличава масата
 • Увеличава силата
 • Изгаря мазнини
 • Повишава издръжливостта

Рязко увеличава  мускулната маса и сила. В умерени количества на употреба за нормален период няма странични ефекти. Целта на този нов стероид е да осигури анаболния потенциал на тестостерона, но с по-малко андрогенно действие. Той е един от най-подходящите стероиди за покачване на мускулна маса. В 90% от приемалите  го атлети приръста в покачване на мускулна им маса е  8-10кг.

С какво се комбинира данабол?

Друга важна черта на данабол е доброто му взаимодействие с други анаболни андрогенни стероиди. Този анаболен стероид добре се комбинира с дека дураболин и тестостерон енантат.

За кого е подходяща данабол?

Данабол е подходящ, както за напреднали така и за начинаещи спортисти.

Как се приема данабол?

Дозировката на данабол е 20-30 мг, максимално 100 мг на ден, като последното се има предвид за напреднали фитнес културисти. Обикновено дори 15 мг дневно произвеждат забележителни резултати. Полуживотът на Danabol e 3-5 часа затова се препоръчва дневният прием да се раздели на няколко пъти за да може да се поддържат стабилни нива на хормона в кръвта. Препоръчителния прием е 60 мг на три равни части през деня за атлети, които са с лично тегло над 80 кг и имат за цел да повишат мускулната си маса.

Какви странични ефекти има данабол?

Данабол проявява сравнително силни естрогенни странични ефекти, като задържане на вода и гинекомастия. Не е силно андрогенен стероид, неговата андрогенност е намалена структурно. Единствено може да има проява на омазняване на кожата и акне, окосмяване на определени части на тялото.

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на данабол. За нас не е достатъчно просто да приемете данабол. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от данабол. С нашите таблици ще си улесните приема. С подходящата комбинация ще достигнете до нови нива на мускулно развитие. След завършване на цикъла е необходим приема на антиестрогени като кломид, провирон или прегнил. Те се включват в последните 3-4 седмици от цикъла, за да помогнат на тялото ви да си възвърне собственото производство на тестостерон, и да задържите  постигнатите резултати в дългосрочен период от време.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди от steroida.bg

 

В желанието ни да сме с добро тяло и красив външен вид избираме анаболни стероиди. От своя страна анаболите ни помагат да забързаме организмът си, като усвояваме добре ензимите и веществата, които приемаме, изгаряме мазнините по-бързо, ускоряват развитието на мускулите. За кратко време придобиваме желаният ефект на развита мускулатура и минимални задръжки на мастни депа. 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier