SALE 39%

Clenbuterol, Кленбутерол-100 таблетки по 40мг

(1 клиентски отзив)

46 лв.

Производител: Balkan
Опаковка: 100 таблетки по 40мг Кленбутерол

 • Прием: орално за период 6-10 седмици
 • 40-50 мг на ден за начинаещи
 • 50-60мг на ден  за напреднали
 1. асистент за въздух
 2. изгаряне на мазнини
 3. ефективен
 4. без странични ефекти

Странични ефекти

 • Нарушения в съня
 • Потене
 • Високо кръвно налягане
Комбинира се с:

Стероиди за релеф

1 отзив за Clenbuterol, Кленбутерол-100 таблетки по 40мг

 1. plamenaignatova (потвърден клиент)

  Здравейте , искам да изкажа благодарност към Вас , за бързата доставка и добрата цена.
  Качеството и резултатите са на ниво!
  Препоръчвам

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява кленбутерол ?

Кленбутерол е стероид на таблетки, който увеличава скоростта на използване на протеините и мазнините в тялото. Често използван при терапия на астма.

Как действа кленбутерол?

 • Премахва мазнини
 • Концентрира
 • Мотивира
 • Издръжливост
 • Кислородо снабдител

Кленбутерол е спомагател за въздуха при спортистите, когато действието му е фокосирано върху дихателните мускули на тялото. Фитнес културистите го използват защото подпомага изгарянето на мазнини при високи дози на прием.

С какво се комбинира кленбутерол?

Той се комбинира с всички анаболни стероиди, но най-подходяща комбинация е тази, която ще му помогне да постигне максимално качествен и бърз ефект, а именно стероидите за релеф.

За кого е подходящ кленбутерол?

Подходящ е за всички спортисти използващи анаболни стероиди

Не се приема когато имате свръх чувствителност към подобни препарати или сърдечносъдови заболявания!

 

Как се приема кленбутерол?

Приема се орално за период 6-10 седмици, като дозата е строго индивидуално мг/ден, но може да се използва и следния пример- 50мг на ден за начинаещи и 60 мг на ден за напреднали атлети.

Какви странични ефекти има кленбутерол?

При спазване на дозировката на прием не би следвало да им каквито и да е странични ефекти, но за съжаление те не са изключени, а такива са треперене, напрегнатост, мускулни крампи, главоболие, завишен пулс.

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на кленбутерол. За нас не е достатъчно просто да приемете кленбутерол. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от кленбутерол. С нашите таблици ще си улесните приема. С подходящата комбинация ще достигнете до нови нива на мускулно развитие. След завършване на цикъла е необходим приема на антиестрогени като кломид, провирон или прегнил. Те се включват в последните 3-4 седмици от цикъла, за да помогнат на тялото ви да си възвърне собственото производство на тестостерон, и да задържите  постигнатите резултати в дългосрочен период от време.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди.

 

В желанието ни да сме с добро тяло и красив външен вид избираме анаболни стероиди. От своя страна анаболите ни помагат да забързаме организмът си, като усвояваме добре ензимите и веществата, които приемаме, изгаряме мазнините по-бързо, ускоряват развитието на мускулите. За кратко време придобиваме желаният ефект на развита мускулатура и минимални задръжки на мастни депа. 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier