SALE 36%

Clomid,Кломид (Clomiphene)-24 таблетки по 50мг

29 лв.

Опаковка: 24 таблетки по 50 мг Кломид

  • Прием: орално за период 3-4 седмици
  • 50 мг на ден за начинаещи
  • 100 мг на ден  за напреднали
  1. възстановяване след хормонен дисбаланс
  2. предотвратява гинекомастия
  3. ефективен

Примерен начин на прием тук.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Какво представлява кломид ?

Кломид е синтетичен естроген и стимулант на хипофизната жлеза. Той стимулира производството на тестостерон.

Как действа кломид?

  • Предотвратява гинекомастия
  • Приложим след цикли
  • Възстановява

След цикъл е нормално атлета да загуби част от мускул, кломид свежда този процес до минимум. Той предотвратява гинекомастията и задържане на вода.

С какво се комбинира кломид ?

Кломид се комбинира с всички анаболни стероиди, като неговото използване е най-вече в стероидните цикли.

За кого е подходящ кломид ?

Той е подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали атлети, които използват анаболни стероиди. Често използван антиестроген в края на стероидения цикъл.

Как се приема кломид ?

Приема се орално за период от 3 до 4 седмици, като подходящи дози са 50мг на ден за начинаещи и 100мг на ден за напреднали атлети. Можете да видите примерен начин на прием тук.

Какви странични ефекти има кломид?

При нормален прием и не превишаване на дневния грамаж не би следвало да има странични ефекти, но все пак не е изключено и да се срещнете с проблеми в нервната система, болки в тялото и главата, промени в апетита, стомашни проблеми и гадене.

Как ще ви помогне steroida.bg ?

Ние сме загрижени за вас относно използването на анаболни стероиди. За нас не е достатъчно просто да приемете стероиди. Както вие така и ние искаме заедно да достигнем до целта която сте си поставили, а именно разгръщане на пълният потенциал на приема от анаболни стероиди. С помощта на кломид ще завършите приема в пълният им потенциал. Ще възстановите нормалните нива на тестостерон в тялото. Ще задържите ефекта от цикъла за максимално дълго време.

Защо да избирате от steroida.bg ?

Ние ще ви предложим качествени продукти на изгодни цени, експресна и анонимна доставка. Купувайки своите стероиди от нас, вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за вашите нужди.

 

В желанието ни да сме с добро тяло и красив външен вид избираме анаболни стероиди. От своя страна анаболите ни помагат да забързаме организмът си, като усвояваме добре ензимите и веществата, които приемаме, изгаряме мазнините по-бързо, ускоряват развитието на мускулите. За кратко време придобиваме желаният ефект на развита мускулатура и минимални задръжки на мастни депа. 

анаболни стероиди хормони и секс стимуланти на добри цени

magnifier